הורדת שיער באינפרא מסוג shr

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער באינפרא מסוג shr
    מיטל
    02/06/2008

קיבלתי פרטים מקוסמטיקאית לבצע טיפול של הורדת שיער במכשיר חדש שנקא shr היא טוענת שהוא מוריד בשיטת חום והתוצאה כמו בלייזר 85% כמו כן ניתן להשתזף במהלך הטיפולים וניתן להוריד בכל חלקי הגוף. (אני מעוניינת להוריד בידיים, רגלים ופנים) השאלה היא האם המכשיר הוא אכן טוב כמו תוצאות הלייזר?(מאנשים שאני מכירה האינפא לא הביא לתוצאות טובות)הבנתי ממנה שזה ללא כאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה

דנה
    02/06/2008

כמה נכון העיניין שאפשר להשתזף??אני עשיתי במכון שפשט את הרגל וחברה שקנתה אותם הציעה לי במחיר זול יחסית אולם שמעתי על המכשיר החדש המאפשר שיזוף וזה מושך אותח גם במחיר של הוספת אלפי שקלים.השאלה באמת כמה זה נכון?אפשר ממש ללכת לים עם בגד ים ולשבת בשמש?אני עושה את כל הגוף.בנוסף במכון ההוא חיכיתי למעלה מחודשיים בין כל טיפול.כמה זמן אצטרך לחכות בין טיפול לטיפול במכשיר הזה?אמרו לי חודש עד חודש וחצי,זה נכון
    ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיפה לשמש בזמן טיפול= אפשרי

לימור
    04/06/2008

בהחלט ניתן להחשף לשמש בזמן הטיפול ב-ARIA SHR והסיבה היא צורת העבודה שהיא חימום ישיר של הדרמיס עם ידית שנעה ללא הפסקה על חלקים מסומנים שאת בוחרת וטמפרטורת הידית היא הקפאה בין 2-6 מעלות מינוס. הטיפול חוויתי ואינו כואב כלל תחושתו כמו אולטראסאונד.
    אי אפשר להשוות בין הלייזר והאיפרא לעבודה של הARIA מאחר שהתוצאה שונה ההרגשה שונה וניתן לעבוד על שיער בהיר.
    אשמח להדגיםללא התחייבות מצידך .
    יד חן קוסמטיק 03-9660422
    www.yadchen.com

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור

11/06/2008

את יכולה לכתוב מנסיונך,אך את חייבת להפסיק עם הפרסום הזה !!!
    במידה ולא תעשי זאת הפורום יאלץ למחוק את הערותייך. לא לכך הוא נועד !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו