מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חורים בשפה לאחר ביצוע אפילציהנועה29/05/2020
היי עשיתי ברביעי בערב טיפול אפילציה של שעה באזור השפם והסנטר וקצת בלחיים ובפאות.
זה כי יש לי שיער בלונדיני וגם לא בשפע בודדות והפריע לי... היו חלק גם כהות אז נמאס לי פינצטה והחלטתי לבצע אפילציה ולגמור עם זה.
אני ניסיתי לאחר יומיים וקצת למרוח מייקאפ ומעל השפה יש לי ממש חורים! התחלתי לבכות מלחץ שזה יישאר ככה ואני לא רוצה לצאת מהבית.
צרפתי תמונה אני חייבת לדעת מה לעשות, זה נורמלי תקין? אני ממש במצב רע צירפתי תמונה בלי מייק אפ ועם.
האם לקנות משחה לצלקות? מרחתי מרגע שחזרתי הטיפול קרמים מרגיעים, של חברת גיגי recovery כמה פעמים ביום אבל זה לא עובר עוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וזה בלי מייקאפ
נועה29/05/2020אני באמת בלחץ ממש שישאר חורים :( אשמח לעזרה תןדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחורים אחרי אפילציה
יפעת אלקיים29/05/2020הי נועה
כל בחורה מגיבה שונה ומאד חשוב לשמור על הגיינה אחרי טחפול אפילציה כדי לעזור לעור להחלים לאחר חימום האיזור.
מייקאפ הוא לא מומלץ מכיוון שהוא יכול לזהם את הנקבובית.
חשוב לשמור על ניקיון על ידי שטיפות עם סבון ללא גרגירים ולמרוח משחה שמטפלת בכוויות או כל משחה שהאפילטורית שלך המליצה לך.
זה יכול לעזור לעור לשקם את העור
חוץ מזה חשוב לא להחשף לשמש!!
במצבך,עדיין מאד מוקדם לומר שנעשו לך חורים בפנים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
נועה29/05/2020אני סתם ניסיתי לשים לראות והורדתי
כמובן שאני בבית ולא יןצאת ומקפידה על ניקיון
מה עליי לעשות משחת קלו קט לקנות ? בפנאטן פלוס עוזר??
אשמח לדעת איך אני חוזרת לעור ללא החוריםק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יפעת אלקיים29/05/2020יש משחות יעודיות שאני משתמשת בקליניקה שלי לאפילציה אך הן נמכרות לקוסמטיקאיות בלבד. אם תרצי את יכולה להגיע ואתן לך דוגמית. חוץ מזה את תמיד יכולה לגשת לרופא עור ולהתייעץ, אין טוב מרופא עור שמבין ויודע לאבחן אם נגרם נזק ולתת לך משחה מתאימה.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
נועה29/05/2020אוקיי, ואיך השימוש ב-
קלו קט
בפנטן פלוס
ביו אויל
הן יעזרו? וצרפתי תמןנה ללא האיפור , איזה קרם את מביאה של מה?
ןרק רןצה להירגע שהאזור לא נראה רע ממה שצריך ועבר רק 48 שעות מהטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יפעת אלקיים29/05/2020יש לי מספר משחות.אני לא יכולה לומר עפ התמונות ששלחת אם המשחות שציינת טובות מספיק איני יכולה לקחת אחריות אך שווה בדיקה
מקווה שכן
את מוזמנת להתקשר אחרי החג אתן לך מענה אנושי לכל מה שתצטרכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורגע
נועה29/05/2020עפי התמונות אמור להיראות ככה אחרי טיפול ?? שאדע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון מצב
נועה31/05/2020היי, אני מצרפת תמונה מעכשיו
הטיפול נגמר ברביעי בערב 20 ככה .. האם אני אמורה לחשוש ? אני מורחת קלו קט ובפנטן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחון עפ תמונה
יפעת אלקיים31/05/2020אני מבינה את הרצון שלך לקבל ממני תגובה לגביי מצבך.זה לא מקצועי לאבחן עפ תמונה.אני מאד ממליצה לך ללכת לרופא עור שיאבחן ויתן לך משחה מתאימה או לחילופין את יכולה להגיע אליי לקליניקה שאוכל לראות ולומר את דעתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת לרופא עור?
נועה31/05/2020ללכת לרופא עור עכשיו ? עבר 3 וקצת ימים
לא אמור לקחת לזה לפחות שבוע ? ורק לדעת אם היו לך מקרים כאלה שארגע זה הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)