אזורים בעייתים לגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזורים בעייתים לגבר
    גבר
    13/06/2008

שלום לך. אני בן 30 שעיר תורשתי כמעט בכל הגוף. השיער כהה יחסית לעור ואני לא לוקח כדורים. אני מעוניין להוריד בעיקר באזורים צוואר, עורף, חזה, בטן, ישבן, וקצת כתפיים.
    (באחד המכונים המוכרים אמרו לי שאני צריך 10 טיפולים וזה יוריד 95%).
    האם יש איזורים בגוף הגבר שמסוכן מבחינה בריאותית להוריד שם? או שזה גורם לצמיחת יתר? לדוגמא באזור הצוואר, כתפיים. ישבן.. אשמח אם תפרטי את האזורים הבעייתים לגבר. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזורים בעייתים לגבר

הוספת תגובה

• לגבר

17/06/2008

שלום לך
    באופן כללי יש אזורים שמגיבים טוב יותר מאחרים,כלומר מהר יותר ו/או באופן יחסי מגיעים לדילול רב יותר וזאת עקב שילוב של גורמים לא מעטים.
    סטטיסטית,חזה בטן צוואר וישבן מגיבים טוב יותר מכתפיים ועורף. להפחית 95% זה מעט יומרני לדעתי,בסופו של דבר אתה תישאר גבר השייך לתורשה המשפחתית שלך ,אשר אני מבינה ,שעירה מעל הממוצע...
    אם אתה מאד שעיר בכתפיים וצבע השיער כהה, גם שם תהיה תוצאה יפה ושיפור, אך יתכן שמעט פחות .
    הכלל אומר : ששערות בודדות הן לא התוויה ללייזר, כי הנסיון להפחיתן יכול לעורר רדומות.
    כזה הוא הגב העליון,והכתפיים.(גם לגיל יש משמעות)
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו