כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    אני
    14/06/2008

שלום, אני בן 18 ואני מאד שעיר בכל חלקי הגוף. זה מאד חריג אצלי, צומחות לי שיערות כמעט בכל מקום, יש לי הרבה שיערות בידיים וגם באזור של היד האחורית והקדמית (איפה שהשריר) וזה ממש מפריע לי! אני לא מסוגל להתחיל קשר עם בחורה כבר בגלל זה.
    לאחרונה הסתכלתי טוב על השיערות שלי בגוף והבחנתי במשו מוזרר- כמעט בכל הגוף, יש לי שתי שיערות שצומחות מאותו השורש, למה זה קורה?? וזה כמעט כל השיערות ככה!
    צומחות לי גם הרבה שיערות באזור של הצדדים של הבטן, לא ראיתי בנאדם שצומח לו שם!זה משגע אותי, אולי יש לי עודף הורמונים? זה ממש מעצבן אותי שרק אני ככה וכל הילדים האחרים בגילי לא מתקרבים לדבר הזה.
    יש לי גם המון שיערות בישבן והן שחורות וזה ממש פאדיחות אפילו ללכת לקוסמטיקאית שתוריד לי אותן. ישלי שיערות גם בגב תחתון ואני שונא את זה, כדאי לי ללכת לקוסמטיקאית שתעשה לי שם שעווה?
    טוב אני מיואש.. אשמח להצעות ותגובות =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• לאני

17/06/2008

שלום לך
    מה קורה עם שאר בני המשפחה? האם כולם כך?
    מתי הופיע אצלך השיעור? האם התיעצת עם רופא המשפחה שלך?
    לגבי שאלתך ,לא אוכל לענות זאת החלטה שלך,אך אולי תתיעץ עם אח בוגר או הורה שלך ומשם תתקדמו הלאה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו