הסרת שיער במכשיר ARIA של אלמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער במכשיר ARIA של אלמה
    גילי
    15/06/2008

באחרונה פורסמו כתבות שונות על מכשיר האריה של אלמה (זה אפילו מתחרז..). לפי מה שהבנתי פעולתו מהירה יותר, כואבת פחות, ובעלת תופעות לוואי פחותות בהשואה להסרת שיער באמצעות לייזר במכשירים הידועים עד כה כמו לייט שיר ואלכסנדריט.
    1.מה דעתך בנושא?
    2.האם ניתן להסיר באמצעותו ללא חשש שיער לנערה בת 13 הסובלת מאוד מהיותה שעירה במקומות רבים כמו ידיים,רגליים,גב -ולחסוך לה את הכאבים מהלייט שיר לדוגמא? האם יש משמעות לעובדה שטרם קיבלה מחזור?
    3. האם תוכל להפנות אותי למאמר מקצועי על המכשיר כי הכתבות שאני ראיתי נראות לי כתבות מוזמנות שפורסמו על דוברים למיניהם.
    בתודה מראש
    גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגילי

17/06/2008

שלום גילי
    1. נערה בת 13 עם שיעור יתר, שעדיין לא קבלה מחזור לא הייתי מתחילה לפני ברור הורמונלי.
    ההמלצה להתחיל טיפול כזה היא לאחר סיום ההתפתחות המינית ,שזה כ- 3-4 שנים לאחר קבלת
    המחזור. דרך רופאת הילדים ניתן להתחיל את הברור. יתכן מאד שרמת השיעור שלה עדיין לא
    התייצבה בכלל.
    2. ה-Aria הוא מכשיר של אור הבזקי,לא לייזר,והוא בד"כ בשימוש של קוסמטיקאיות,אינני מכירה
    אותו.
    3. עוד לא ראיתי מאמרים מקצועיים על המכשיר. אני יכולה לומר שלגבי הלייזר שעובד באותה השיטה
    רק באורך גל אחר ויותר פוטנטי,אני מבינה שבעתיד אמור לצאת מאמר שכזה,נמתין.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו