טיפול באפילציה באף ובגבות- מרחק טיפולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באפילציה באף ובגבות- מרחק טיפולים
    אנונימי
    13/12/2020

שלום רב, אני מטופל באפילציה באף ובגבות כבר שבע שנים.
    בהתחלה המרחקים בין כל טיפול היו באיזור החודשיים שלושה , לאחר כמה שנים הטיפולים הפכו להיות במרווחים של ארבעה חמישה חודשים.
    כיום עדיין צומחות לי שערות לבנות בודדות באף ובגבות, מעין שיער פלומתי כזה, שלא נעלם לא משנה מה.
    האם במידה ואני אמשיך את טיפולי האפילציה כל חודשיים בערך בין טיפול לטיפול , השיער הלבן בסוף ייעלם?
    שאלה נוספת , במידה ואני גם רוצה להסיר שיער מהאוזניים, גם שם השיערות הן לבנות, האם כדאי להסיר עם לייזר או עם אפילצייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפילציה באף ובגבות

יפעת אלקיים
    14/12/2020

הסרת שיער פלומתי לוקח זמן, הצמיחה היא מאד איטית ממחזור למחזור ויש מספר מחזורים, לכן, זה אפשרי אך מאד מאד איטי.
    דבר שני שיער לבן ניתן להסיר אך ורק עם אפילציה ולא משנה באיזה איזור תרצה לטפל.
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה באף ובגבות

אנונימי
    14/12/2020

ממה הבנתי אני צריך להמשיך בטיפולי האפילציה באף על מנת שהשיער הלבן ייעלם וזה ייקח הרבה זמן?
    לגבי השיער באוזן , לייזר לא יעזור, אלא רק אפליציה תעזור?, ניתן בכלל לעשות אפילציה באוזן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו