מאוכזבת משיטת הIPL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוכזבת משיטת הIPL
    שירי
    11/07/2008

סיימתי 20 טיפולים במשך שנתיים,ועד עכשיו עשיתי טיפול לחודשיים. מאז שהפסקתי השיער צמח יותר ממה שהיה לי אני מיואשת מזה , והקוסמטיקאית שלי מנסה לשכנע אותי להמשיך,אבל אני לא רוצה ,כי זה לא הוכיח את עצמו עד עכשיו אין סיבה להמשיך. לפני שנתיים ניסיתי גם אפילציה ,שלא היתה מוצלחת וזה דורש המון טיפולים גם כן ויקר מאוד ,לא הייתי מרוצה ולא עזר ממש יש לציין שעשיתי בדיקות הורמונליות והכל תקין. מה עליי עוד לעשות?? אובדת עיצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוכזבת משיטת הIPL

הוספת תגובה

• לשירי

15/07/2008

שלום שירי
    באיזה אזור את מטופלת? אילו בדיקות דם עשית? באיזה יום מקבלת המחזור,עשית אותן,באיזה מכשיר טופלת? אין לי די פרטים כתבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

שירי
    16/07/2008

אני מטופלת באיזור הפנים, לא מכירה את שם המכשיר , עשיתי בדיקות הורמונליות ,יצא תקין לחלוטין . המחזור שלי סביר ואין לי במשפחה בעייה של שיעור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירי

22/07/2008

שלום שירי
    התכוונתי שתכתבי לי בדיוק את שמות הבדיקות שעשית,לדוגמא טסטוסטרון... והאם זה היה ביום 2-3 למחזור?
    כתבי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו