מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוכזבת משיטת הIPLשירי11/07/2008
סיימתי 20 טיפולים במשך שנתיים,ועד עכשיו עשיתי טיפול לחודשיים. מאז שהפסקתי השיער צמח יותר ממה שהיה לי אני מיואשת מזה , והקוסמטיקאית שלי מנסה לשכנע אותי להמשיך,אבל אני לא רוצה ,כי זה לא הוכיח את עצמו עד עכשיו אין סיבה להמשיך. לפני שנתיים ניסיתי גם אפילציה ,שלא היתה מוצלחת וזה דורש המון טיפולים גם כן ויקר מאוד ,לא הייתי מרוצה ולא עזר ממש יש לציין שעשיתי בדיקות הורמונליות והכל תקין. מה עליי עוד לעשות?? אובדת עיצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי
15/07/2008שלום שירי
באיזה אזור את מטופלת? אילו בדיקות דם עשית? באיזה יום מקבלת המחזור,עשית אותן,באיזה מכשיר טופלת? אין לי די פרטים כתבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
שירי16/07/2008אני מטופלת באיזור הפנים, לא מכירה את שם המכשיר , עשיתי בדיקות הורמונליות ,יצא תקין לחלוטין . המחזור שלי סביר ואין לי במשפחה בעייה של שיעור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
22/07/2008שלום שירי
התכוונתי שתכתבי לי בדיוק את שמות הבדיקות שעשית,לדוגמא טסטוסטרון... והאם זה היה ביום 2-3 למחזור?
כתבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)