מבקשת תגובה על חלק מהתכנים בפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת תגובה על חלק מהתכנים בפורום
    נועה
    15/07/2008

ד"ר גלי אהרונוביץ' שלום רב, אני מבקשת את תגובתך בנוגע לדברים שעלו בפורום הזה בנוגע להסרת שיער בלייזר/IR - האם יש אמת בטענה ששימוש באמצעים הנ"ל גורם לצמיחה מיותרת של שיער כחלק ממנגנון הגוף להגן על העור מפני החום שמופץ מהמכשירים הללו? נאמר כאן שבעקבות טיפול הסרת שיער בלייזר אנשים מצאו עצמם שעירים הרבה יותר ממה שהיו לפני התחלת הטיפול, ועלתה כאן הטענה שככל שאדם נחשף יותר לשמש/מקור חום- גופו מצמיח יותר שיערות על הגוף במטרה להגן עליו. האם זה נכון? תודה מראש, נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנועה

15/07/2008

שלום נועה
    כפי שאת יודעת הפורום הזה חופשי,אני לא יודעת מהיכן הובא המיידע שנכתב ע"י אותו כותב/ים.
    אני לא מכירה מחקרים ממקורות מהימנים בנושא. גם לא ראיתי מראי מקום מדוייקים שתומכים בתיאוריה הזאת.
    העובדות בשטח, מדברות לדעתי בעד עצמן.
    הטכנולוגיה טובה ככל שתהיה,עדיין כמו כל הליך רפואי/אסטתי אינה נותנת פתרון של 100% .
    גם לא כל האזורים אצל אותו מטופל עם אותה תורשה,גוון עור,מכשיר,מטפל וכ"ו... לא יגיב אותו דבר.
    יש מקרים באזורים מסויימים שנראית התעוררות של צמיחה במקביל לטיפולי הלייזר,אך לרוב זה יקרה,אצל צעירים אשר בנקודת ההתחלה שלהם עדיין לא מיצו את שיא הצמיחה באזור.
    באזורים הורמונליים אצל נשים צעירות יש רבות שבטיפול מיומן מקבלות תוצאות מצויינות ואחרות
    שהתוצאה המיירבית שניתן לקבל לא מספקת ולא ניתן לנבא את זאת מראש.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו