אני צכה עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צכה עזרה...
    חסוי
    24/07/2008

אוקי אז ככה. אני בת 15.. בערך למרות שמפותחת יותר לגילי. אני רוצה שלא יהיה לי שערות למטה.. ניסיתי לגלח, ניסיתי מישכות. כלום לא עוזר. תמיד שנייה שאני יוצאת מהמקלחת זה כבר קוצני. בנוסף מאוד כואב לי אחרי שאני מגלחת. וגם נהיה לי פצעים שם.. ואני לא יכולה לשאול את אמשלי כי היא מאוד דתייה ולא יודעת שאני עושה דברים כאלה. אבל זה חשוב. ואני צכה שזה יהיה ח-ל-ק מהר!!! בבקשה תעני לי כמה שיותר מהר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צכה עזרה...

הוספת תגובה

• מה עם לייזר?

שולי
    26/07/2008

קודם כל, אני חייבת לומר לך שבגילך בכלל לא חשבתי בכיוון של להסיר שם שיער... אבל תכלס תעשי מה שטוב לך. אני בכל אופן רק בגיל 20 התחלתי להסיר שיער במפשעות, ואני עשיתי פשוט הסרה לצמיתות עם לייזר. אני עשיתי בפרופורציה, אבל היום יש את זה בהמון מרפאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לעירית...

שירה
    27/07/2008

את זוכרת אצל איזה רופא עשית את ההסרת שיער בפרופורציה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עירית, רק שאלה אחת:

חסוי
    28/07/2008

כמה זה עלה לך הלייזר שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי

30/07/2008

הי
    את לחלוטין צעירה מדי,ועצתי הראשונה לך לא לעשות דבר !!
    בהנחה שלא תקשיבי לי הפתרון היותר ארוך טווח הוא מריטה(שעווה,מכשיר,חוט)אצל קוסמטיקאית עדיף!!
    אם את נבונה,תרפי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו