איזו שיטה עדיפה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזו שיטה עדיפה?
    שולי
    29/07/2008

איזו שיטת הסרת שיער עדיפה? אני יודעת שהלייזר מאוד פופולרית, אבל שמעתי לאחרונה מהקוסמטיקאית שלי גם על שיטה של אינפרא אדום. איך אדע מה יותר טוב ומה פחות מסוכן? האם במרפאות פרטיות כגון פרופורציה ושאר המרפאות עושים טיפול באינפרא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזו שיטה עדיפה?

הוספת תגובה

• לכרמל

30/07/2008

שלום כרמל
    טווח המכשירים הקיים כיום הוא רחב,יש סוגים שונים המתאימים למצבי צמיחה שונים,סוגי שיער ועור שונים וכ"ו...
    מגוון מכשירים עדיף כי ניתן להתאים יותר בקלות את המכשיר למטופל.
    למטפל יש חשיבות רבה גם כן,הן ביעילות והן בבטיחות.
    ולשאלתך ,כן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי לייזר

שירה
    31/07/2008

לדעתי לייזר היא השיטה שהכי עדיפה.. אני עשיתי הסרה בלייזר בפרופורציה לפני שנה וחצי (בבית השחי וכן בשוקיים) והטיפול היה יעיל ועד כה לא צמח לי השיער חזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לשירה

שולי
    01/08/2008

היי לך... אבל את יודעת אם בפרופורצהי יש גם טיפול באינפרא? ומה היתרונות של הלייזר שעשית שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מחייב

אורית
    30/08/2008

אני מכירה מישהי לבנה ולא שעירה שהורידה בפורפורציה שיער בלייזר באיזור המפשעה ובית השחי, לאחר 4 טיפולים לא נשאר לה כלום. לאחר שהתחתנה ונכנסה להריון הכל צמח בחזרה כמו שהיה, לא פחות ולא דק ופלומתי. רגיל בדיוק כמו שהיה לה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו