הסרת שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים
    שרית
    29/07/2008

שלום, אני מאוד שעירה באזור הפנים: סנטר לחיים ופאות. הייתי בפגישת יעוץ בפרופורציה ושם סירבו לטפל בי כיוון שהם לא מבצעים לייזר בפנים כיוון שיכול להגרם שיעור נוסף בעקבות הטיפול. הם המליצו לי לעשות אפילציה, אבל זה טיפול ארוך מאוד ומתיש כיוון שיש לי הרבה שערות. הקוסמטיקאית שלי המליצה לי על IPL, השאלה אם זה כדאי? האם יכולה להיות אותה השפעה כמו של לייזר של שיעור יתר בגלל החום וההשפעה על זקיקי השערה? מה מומלץ לי לעשות? אני מיואשת כיוון שכרגע אני מסירה שיער עם שעווה. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים

הוספת תגובה

• לשרית

30/07/2008

שלום שרית
    קודם כל, בררי לך מה הסיבה לשיעור היתר דרך בדיקות דם להורמונים זכריים,ביום 2-3 למחזור.
    שנית,גם IPL יכול לגרום להתעוררות של שערות רדומות. הבעיתיות של אזור הפנים היא חוסר היכולת שלנו לנבא למי נוכל מאד לעזור ולמי חלילה נעיר רדומים.
    אם יש לך שיבוש הורמונלי צריך יהיה לקבל טיפול תרופתי כדי לאזנך ורק אז להוסיף את טיפולי ההפחתה בלייזר/IPL.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אהרונוביץ

שרית
    30/07/2008

ד"ר אהרונוביץ שלום ותודה על תגובתך המהירה. אני אעשה את הבדיקות. לצערי בפרופורציה לא הסכימו לטפל לי בפנים אז זה לא משאיר לי ברירה אלא לטפל בIPL. במידה ויש התעוררות של זקיקי שערה רדומים איך זה בא לידי ביטוי? והאם יש להפסיק את הטיפול באופן מידי? תודה, שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי מייד לאפילציה,לייזר יחמיר ת'מצב

אביב
    01/08/2008

כל מי שמתקרבת היום עם לייזר לאיזור הפנים,או ipl שזה בעצם אותו דבר, היא בחורה טיפשה.היום כבר יש ניסיון ויודעים שטיפול בלייזר או ipl יגרום לשיעור מטורף בפנים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו