החמרת שיעור בכתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החמרת שיעור בכתפיים
    חגית
    31/07/2008

היי אני מטופלת בלייזר במכשיר אלכסנדריט (קנדלה) בידיים וכתפיים. בכתפיים היה לי שיער פלומתי בצבע שחור חלש ולאחר הטיפול האחרון (טיפול מס' 3) שמתי לב לצמיחה של שיערות שחורות ועבות וארוכות יותר ממה שהיו לי לפני תחילת הטיפולים. האם תיתכן החמרה של השיעור באיזור זה? (בקר אסטתיקה ולייזר, שם אני מטופלת, התעקשו שלא תיתכן החמרה כשמטפלים במכשיר הנ"ל, ושכנראה אני מדמיינת או שזה פשוט מחזור צמיחה אחד של שיער עבה יותר שיעלם בטיפול הבא..) אני לא יודעת אם להאמין, ומפחדת שזה יחמיר עוד יותר בטיפולים הבאים.. האם לדעתך עליי להפסיק מייד את הטיפולים בכתפיים מחשש שזה יחמיר עוד יותר? או שהמצב כן יכול להשתפר אם אמשיך בטיפולים? לפני שבועיים גם עשיתי טיפול ראשון מסביב לפטמות ובפס חזה באותו המכשיר הנ"ל (היה שם שיער פלומתי בצבע שחור חלש, אבל זה הפריע לי.. ), ועכשיו אני חוששת שגם שם תתעורר החמרה של השיעור. האם יש סכנה להחמרת השיעור באיזורים הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החמרת שיעור בכתפיים

הוספת תגובה

• לחגית

03/08/2008

שלום חגית
    האם צולמת לפני תחילת הטיפולים? ניתן לצפות בצילום,כי לעיתים שוכחים עם מה שהתחלנו.
    אזורים "הורמונליים" יכולים לעיתים להתהפך,וקשה לנבא את זאת מראש.
    במידה וחלה החמרה,הדעות חלוקות: מחד, להפסיק ולהמשיך בשיטות אחרות ומאידך להמשיך עד הטבה. אישית אם השינוי הוא דרסטי,הייתי בוחרת בגישה הראשונה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו