ווקס באמצע לייזר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ווקס באמצע לייזר?
    יניב
    12/08/2008

שלום. התחלתי טיפולים בלייזר. גב, כתפיים, עורף. עשיתי כבר 7 טיפולים. עדיין גודל שיער לצערי. קניתי חבילה של 8 טיפולים עם אופציה ליותר. הבעיה - טסתי ללימודים בחו"ל, ואין לי דרך להמשיך את הטיפולים. הבעיה הנוספת היא שהשיער ממשיך לצמוח - ולמעשה כבר האזורים מלאים שיער. השאלה שלי היא כיצד אני מתמודד עם השיער. האם אני רשאי לעשות ווקס (שעווה) על מנת להורידו? האם אני יכול לגלח? מה עדיף? מה מוממלץ? אני מנסה לחשוב על הדברים בדרך הגיונית, וההגיון אומר לי שמכיוון שהשורשים של השיערות נפגמו במהלך הטיפולים, ממילא אין להם יכולת להבריא (לא?) ולכן אני יכול לנקוט בכל דרך כרגע על מנת להיפטר מהשיער שצמח. האם אני טועה? תודה מראש! יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ווקס באמצע לייזר?

הוספת תגובה

• ווקס בין הטיפולים

13/08/2008

הי יניב,

אתה צודק ! מזקיקים שנפגעו לא יצמח שיער .

אם נסעת לתק' ממושכת והשיער מפריע לך אתה יכול להסיר את השיער באמצעות שעווה, זה לא ישפיע כלל על הטיפול ו/או על השיער .

הדבר היחיד שיש לשים לב , לכשתחזור לעשות טיפולים בלייזר, יש להמתין לצמיחה מלאה טרם

הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה תודה תודה תודה לך ד"ר!

יניב
    15/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו