בעיית היפר-פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית היפר-פיגמנטציה
    רון
    22/08/2008

שלום רב, אני מטופל בלייזר במכשיר לייט-שיר כבר כ- 3 שנים, באזורי גב כתפיים. במהלך השנה האחרונה החלו להופיע לי כתמי היפר-פיגמנטציה בגב, הכתמים הללו כבר קיימים בין 8-10 חודשים, הרופא טוען שזה יכול לקחת גם שנתיים שלוש עד שזה יעבור ובנתיים נותן לי כל מיני משחות שלא עוזרות. שאלותיי הן: 1) האם זה נכון שיכול לקחת לכתמי היפר-פיגמנטציה תקופה של שנים עד שהם נעלמים? 2) האם יש סיכוי שישארו לצמיתות? 3) שמעתי שיש טיפולי לייזר להעלמת הכתמים, האם הם בטוחים או יכולים להסב לי נזק גדול יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית היפר-פיגמנטציה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

רון
    22/08/2008

האם רצוי להפסיק את הטיפולים מחשש שיתווספו כתמים נוספים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפסיק טיפול

ד''ר אמיל ליטבק
    22/08/2008

לדעתי כדאי לקחת פסק זמן למרות שלא בהכרח שיופיעו כתמים נוספים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפר פיגמנטציה

ד''ר אמיל ליטבק
    22/08/2008

היפר פיגמנטציה, כתופעת לוואי בטיפולי העלמת שיער, זוהי תופעה ידוע ובד"כ מוסברת למטופל מראש.
    הכתמים נעלמים בד"כ בזמן של חצי שנה עד שנה אבל כמובן שיש יוצאים מן הכלל
    יש טיפול לייזר להעלמת כתמי היפר פיגמנטציה. סיכון לנזק נמוך ביותר אך כמו בכל טיפול רפואי אין הבטחה של 100%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו