מבקש עזרה מהד"ר ומכם חברי הפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש עזרה מהד"ר ומכם חברי הפורום
    תומר
    27/08/2008

שלום רב בשנתיים וחצי האחרונות עבתי טיפול הסרת שיער באחת החברות המוכרות שאמנע מלומר את שמה ואני חייב לציין כי אני מאוכזב מהתוצאות,עברתי טיפולים בלייזר.. לאחרונה קראתי על מכשיר בשם ARIA SHR שהבנתי כי הוא עובד בשיטת IPL רציתי לשאול,האם יש כאן מטופלים שעוברים או עברו הסרת שיער עם המכשיר הזה ומה חוות דעתם,המלצתם לגביי העניין? ולכם הד"ר,האם יכול להיות מצב בו עברתי טיפולים בלייזר שלא ממש הניבו תוצאות מספקות עבורי שאראה תוצאות אחרות בשיטת IPL?קיים דבר כזה ששיטה אחת מתאימה או טובה יותר משיטה אחרת?יכול להיות שאני מתאים לטיפול בשיטת IPL ולא לייזר..? אציין רק כי צבע עורי הוא שחום יחסית בהיר והשיער שחור אודה לכם מקרב לב על כל עזרה,המלצה ובעיקר ממטופלים שעוברים הסרת שיער עם מכשיר זה או בשיטה זו,אם יש כאן מטופלים שמצבי זהה למצבם,אשמח לדבר איתם,תודה מראש...תומר(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה אין מגיבים לשאלתי?):

תומר
    28/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו מוכן בבקשה להתייחס??

תומר
    31/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתומר

ד''ר אמיל ליטבק
    03/09/2008

ברוב המקרים עדיף לייזר על IPL
    לעור שחום אורך גל 1064 ננומטר עדיף על אורכי גל אחרים כמו למשל 810 ננומטר
    עדיין כדאי לנסות IPL אך לבחור IPL איכותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ליטבק שלום רב

תומר
    04/09/2008

שלום ד"ר ותודה על התייחסותך האם אתה מכיר את מכשיר ARIA SHR שעובד על קרן אורIPL? אני חושב שההגיון אומר שאם עברתי טיפולים במשך שנתיים וחצי בלייזר וזה לא הניב תוצאות ראויות,אז כנראה שהשיטה הזו פשוט לא עבורי,עברתי מעל 10 טיפולים בכל אזור עם לפחות 2-3 סוגי מכשירי לייזר..גם הלייטשיר וגם הסופראנו אין לי את הידע להבין מה ההבדל בין העוצמות שציינת כאן בתגובתך אך יש לי שאלה חשובה אליך אם עברתי טסט קטן עם מכשיר ARIA הוא כמובן הקרן אור,כמה זמן לדעתך עליי להמתין כדי לראות תוצאה כל שהיא שתעזור לי להחליט האם הטיפול הזה יהיה יעיל יותר עבורי..? תודה מראש,תומר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הסבר

דר 'ליטבק
    06/09/2008

טסט - תפקידו לבדוק תגובה של העור ולא לבדוק האם המכשיר יעיל עבורך אם אתה מתכוון שעשית טיפול באזור קטן בגוף ע"מ לבדוק את יעילות המכשיר עבורך הרי שהתגובה אם זו נשירה צריכה להיות בזמן בין שבועיים לחודש או עיבוב צמיחה. תגובת הגוף לפגיעה מוצלחת בשיער לא שונה ממכשיר למכשיר. בכל מקרה צריך לקחת בחשבון שלא על כולם נושא העלמת שיער עובד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו