הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    ללל
    03/09/2008

שלום רב אני סובלת משחלות פוליציסטיות בדיקות ההורמונלויות לפי הרופאת נשים תקינה סובלת משיעור יתר בגוף ופנים סובלת משיעור יתר מוגבר בסנטר ופנים (שיערות שחורות ועבות) שאלותיי האם מעצם העובדה שאני בעלת שחלות פוליציסטיות (מה שגורם לשיעור היתר בפנים) אני נכנסת תחת הקטגוריה של בעיות הורמונליות (היות והפרופיל ההורמונלי יצא תקין) על איזה טיפול את ממליצה לי לאזור הסנטר במידה ויש בין 30 -40 שערות די עבות באזור זה וגם באזור הלסת התחתונה האם טיפולי אפילציה ייקחו לי יותר זמן מהרגיל אודה מאוד על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• ללל

09/09/2008

שלום לך
    האם את נוטלת טיפול תרופתי כל שהוא,האם הוא תקין עם הטיפול התרופתי, האם הוא תקין בהשוואה לנשים עם שחלות פוליציסטיות,כלומר מעל הנורמה אבל לא באופן מוקצן?? וכ"ו...
    הייתי מציעה אפילציה ולשאלתך אם יקח יותר מהרגיל,התשובה נעוצה ברמת האיזון ההורמונלי שלך
    אם יש רמות גבוהות הגוף יוציא עוד והתהליך יהיה יותר ארוך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו