מכון ארור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכון ארור
    דיגו
    05/09/2008

ואני חושבת על זה כל דקה בכל יום, וחולמת על זה בלילה, יש לי סיוטים. כל פעם שמסתכלת במראה אני רואה את הלייזר הזה עובר לי על כל הפנים, מרגישה שהפנים שלי פגומות,הרוסות, איך אסחוב את ההרגשה הזו איתי כל החיים? איך אתחתן? אעשה ילדים? מסתכלת על פאות הלחיים הבלונדיניות שלי וחושבת-מה הם חשבו לעזעזל? בחרתי במקום הכי לא מקצועי שיש בארץ, במכונים האחרים יש רופאים ולא קוסמטיקאיות. במכונים אחרים אומרים לי ששיער בלונדיני אינו מתאים ללייזר. במכונים אחרים אומרים שמספר הטיפולים יכול לנוע בין 10 ל-40. יש לי חברה שהורידה שפם וזה לקח לה 25 טיפולים. נזכרת שהייתי במכון הארור והמנהלת אמרה לי שאצטרך 10 טיפולים. זה נראה לי הרבה ושאלתי אותה- האם ייתכן שאצטרך פחות? והיא ענתה? בדיוק עשרה! איך היא יכולה להבטיח דבר כזה? יש לי מכתב מרופא עור שכתוב בו שאני בלונדינית ולכן לייזר לא יהיה אפקטיבי. נזכרת שהתקשרתי לכללית אסתטיקה ושאלתי אם הם עושים לייזר בפנים ותשובתם ששרפה לי את הלב : "לייזר בפנים גורם לצמיחה מוגברת, לא מומלץ". הלכתי לפרופורציה ושם אמרו לי : איננו עושים לייזר בפנים, זה לא עובד וגורם לצמיחה מוגברת. זוכרת גם את שיחתי עם מנכ"ל המכון הארור, ואת המשפט הנורא שהיא אמרה לי "מצמיחה מוגברת לא מתים". אז בגלל שלא מתים אתם יכולים להונות, לשקר, להרוס פנים של בחורה? עברתי טראומה מהלייזר הזה, חצי שנה אחרי ה-17 למרץ וזה עדיין בתוך הראש, מנקר כל היום וכל הלילה. אני כועסת. רוצה לנקום. רוצה לתבוע פיצויים עבור הסבל שאני עוברת בגלל הטיפול שעברתי אצלם. והסבל גדול מנשוא, אני מרגישה שאני מתמוטטת. יש לי פוסט טראומה מהלייזר הזה, מגילוח הפנים כאילו אני איזה גבר, מההשפלה לשמוע באמצע הטיפול "אני לא רגילה לפנים כמו שלך,יש לך רק 3 שערות" לאחר שהיא היא המליצה לי על טיפול ואמרה כי אני מתאימה. הגילויים הנוראיים שסיפרתי למעלה, להיווכח כל יום מחדש כמה שיקרו לי, כמה היו לא מקצועיים, כמה שצריך לסגור את המכון הזה מיד!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכון ארור

הוספת תגובה

• איזה מכון זה היה

א
    31/10/2008

אני נתקלתי לא מזמן בדבר דומה פעם ראשונה בחיים הגעתי למכון שנקרה העיקר הבריאות בת"א לטיפול ב IPL והנבלות גלחו לי את הפנים זה היה שלשום ואני כבר מרגישה שצומחות לי הרבה שערות שלא היו שם התקשרתי לבטל את העסקה והם לא מוכנות טענו שהם לא יהיו עד יום שלישי אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה שרימו אותי והרסו לי את הפנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו