מיואשת ומותשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת ומותשת
    שירי
    08/09/2008

מחודש מאי 2005 אני מסירה שיער בלייזר מאזורים רבים בגוף במכשיר לייט-שיר (ידים, רגליים, פנים, מפשעות ), הטיפולים כידוע כואבים וקשים, ובחלק מן האזורים אני רואה שיפור, אך באחרים ישנה החמרה כמעט עד כדי חזרה למצב ההתחלתי. לאחר כחודש וחצי אחרי הטיפול אין שערות והכל חלק ויפה, אך לאט לאט הן צומחות ונהיות ארוכות וצפופות כאילו כלום... המצב נורא מייאש ואני שוקלת פשוט להפסיק את הטיפולים ולהמשיך להילחם בשערות בשיטה הישנה של שעווה/ גילוח, למרות הכסף הרב ששילמתי. אציין כי בתקופת הטיפולים שיניתי את סוג הגלולות לכאלו עם מינון הורמונלי נמוך יותר, אך איןלי דרך לדעת האם הדבר נובע משינויים הורמונליים או שמא המצב קבוע ולא ניתן לעשות דבר. האם שלוש שנים של טיפול הן זמן לגיטימי? האם לא הייתי אמורה כבר לסיים ולהיות חלקה? האם מומלץ להחליף מכשיר? אנא ייעצו לי כיצד עלי לנהוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת ומותשת

הוספת תגובה

• איפה את מטפלת?

נועה
    08/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי באיזה מכון

נועה
    09/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירי

09/09/2008

שלום שירי
    לא אוכל להתייחס לגופך,זאת לא מטרת הפורום,את חייבת להפנות את השאלות הללו למטפל/ת
    שלך.באופן כללי,יש גורמים רבים המשפיעים על הצלחת הטיפול,וכן יש אזורים שונים שמגיבים שונה,אך המכשיר שציינת,הינו מין השורה הראשונה,ולרוב נותן תוצאות מצויינות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעברי לאינפרא

מוריה
    10/09/2008

מנסיון שלי אישי ועם נשים אחרות שאני מכירה, אין כמו התוצאות של מכשיר האינפרא, לא סגורה על סוג המכשיר אבל הוא בלי הבולשיט של ג'לים, חדר בקור מקפיא עצמות וללא כאב בכלל, אני מטפלת בכל הגוף! תוצאות תוך 3 חודשים! אם את רוצה המלצה ממני לקוסמטיקאית שלי בדרום שלחי אליי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו