צמיחת שיער בתוך העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמיחת שיער בתוך העור
    מירי
    10/09/2008

שלום, אני בת 35. מאז הלידות (עברתי גם טיפולים הורמונליים) צמיחת השיער (והסרתו) נהיו ממש סיוט. השיער צומח בתוך העור... לא משנה מה ניסיתי... לייזר, שעווה קרה, חמה, דבש, קרם, מכונה... אני משועבדת לשיער... מרגע ההסרה ועד שהשיערות ממש בחוץ לוקח חודש, שבמהלכו חלק צומחות בחוץ, חלק בפנים, מרקם העור הוא גס ולא חלק, אני משתמשת בליפה וגרגירים כדי לעודד את צמיחת השיער החוצה ומנסה כמה שפחות להשתמש בפינצטה או סיכה להוציא שיערות שגדלות בפנים. הבעיה היא ברגליים ובמפשעות. לא קורה שאני יכולה ספונטנית ללבוש קצר כי תמיד יש מצב של נקודות שחורות, חלק מהשיערות בחוץ, חלק עדיין בפנים, חלק גדלו, חלק לא... עד הסרת השיער בשעווה מחדש עוברים 5-6 שבועות ואז זה נראה כמו יער. זוועה. האם יש קרם שיכול לעזור ? איך לצאת מהשיעבוד הזה ? לייזר הוא הפיתרון היחיד ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמיחת שיער בתוך העור

הוספת תגובה

• למירי

11/09/2008

שלום מירי
    איזה לייזר ניסית? ולכמה טיפולים?
    סטטיסטית, לייזר, הוא הפיתרון לתופעת הצמיחה ההפוכה. לתשובה יותר ספציפית בשבילך,שוב
    אאלץ להציע לפנות לרופא עור,רצוי כזה שמעודכן גם בנושא הלייזר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו