מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת שיער בלייזר בגיל צעיר עדיף?יוסי10/09/2008
שלום אני עכשיו בן 18 וחצי ויש לי הרבה שיערות אפורות (מעל הממוצע בקיצר) ואחרי הצבא אני מאמין שיהיה לי הרבה יותר אז חשבתי, אם אני יעשה עכשיו הורדת שיער בלייזר מהבטן חזה וידיים (בגב אין לי חוץ מקצת למטה) אז יכולים לקרות 2 דברים: 1- עשיתי טוב, וככה בעצם לא יגדל לי יותר שערות והורדתי תשיערות שהשורש עוד לא סיים להתפתח והכל ולא יגדל לי יותר שערות 2- עשיתי טעות, וצריך לעשות לייזר רק מתי שהשערות והשורש מסתיימים להתפתח לגמריי שזה אחרי הצבא, ורק אז להוריד מה את אומרת אז לעשות? להוריד עכשיו שזה קצת לעומת מה שיהיה לי אחרי הצבא, או שלהוריד אחרי הצבא? אם אני יוריד עכשיו לא יגדל לי יותר או שיש לחכות עד אחרי הצבא? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי
11/09/2008שלום יוסי
לדעתי,כדאי לך להמתין לצמיחה מירבית באזור,לפני שתתחיל להסיר.
התורשה שלך,היא גורם מכריע,ואת זה הלייזר לא יכול לשנות...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
יוסי11/09/2008למה את מתכוונת בתורשה שלי? ואם אני יעשה בינתיים שעווה, השיער אחרי זה יצמח לי ליותר גדול ממה שיש לי עכשיו? או שזה לא משנה ואפשר להוריד ללא חשש? אותו שאלה בנוגע למכונת תספורת- אם אני יספר תשיערות תודה רבה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?..
יוסי15/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי
17/09/2008שלום יוסי
התורשה שלך,הכוונה,מה הגנים שלך מאבאואמא מכתיבים. אם אביך שעיר ואתה דומה לו גופנית,יתכן שבעתיד כשתתבגר קצת יותר יהיה יותר שיער ממה שיש כיום.
גילוח או שעווה לא משנים את השיעור באזור,הם משפיעים על גורמים כמו : משך הזמן שידרש לצמיחה
או לתחושת ה"דוקרנות".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)