הורדת שיער בלייזר בגיל צעיר עדיף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער בלייזר בגיל צעיר עדיף?
    יוסי
    10/09/2008

שלום אני עכשיו בן 18 וחצי ויש לי הרבה שיערות אפורות (מעל הממוצע בקיצר) ואחרי הצבא אני מאמין שיהיה לי הרבה יותר אז חשבתי, אם אני יעשה עכשיו הורדת שיער בלייזר מהבטן חזה וידיים (בגב אין לי חוץ מקצת למטה) אז יכולים לקרות 2 דברים: 1- עשיתי טוב, וככה בעצם לא יגדל לי יותר שערות והורדתי תשיערות שהשורש עוד לא סיים להתפתח והכל ולא יגדל לי יותר שערות 2- עשיתי טעות, וצריך לעשות לייזר רק מתי שהשערות והשורש מסתיימים להתפתח לגמריי שזה אחרי הצבא, ורק אז להוריד מה את אומרת אז לעשות? להוריד עכשיו שזה קצת לעומת מה שיהיה לי אחרי הצבא, או שלהוריד אחרי הצבא? אם אני יוריד עכשיו לא יגדל לי יותר או שיש לחכות עד אחרי הצבא? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליוסי

11/09/2008

שלום יוסי
    לדעתי,כדאי לך להמתין לצמיחה מירבית באזור,לפני שתתחיל להסיר.
    התורשה שלך,היא גורם מכריע,ואת זה הלייזר לא יכול לשנות...
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

יוסי
    11/09/2008

למה את מתכוונת בתורשה שלי? ואם אני יעשה בינתיים שעווה, השיער אחרי זה יצמח לי ליותר גדול ממה שיש לי עכשיו? או שזה לא משנה ואפשר להוריד ללא חשש? אותו שאלה בנוגע למכונת תספורת- אם אני יספר תשיערות תודה רבה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו?..

יוסי
    15/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוסי

17/09/2008

שלום יוסי
    התורשה שלך,הכוונה,מה הגנים שלך מאבאואמא מכתיבים. אם אביך שעיר ואתה דומה לו גופנית,יתכן שבעתיד כשתתבגר קצת יותר יהיה יותר שיער ממה שיש כיום.
    גילוח או שעווה לא משנים את השיעור באזור,הם משפיעים על גורמים כמו : משך הזמן שידרש לצמיחה
    או לתחושת ה"דוקרנות".
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו