אחרי 8 טיפולים בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי 8 טיפולים בלייזר
    צחי
    26/09/2008

היי אני בן 20.5 התחלתי טיפולים בגיל 19 5 טיפולים ב BMAX ו 3 בלייטשייר בחזה ובבטן יש לי עור בהיר ושיער כהה. התוצאות כרגע הם רק צמיחה איטית ברוב המקומות ושיער בהיר יותר, ובחלק מהמקומות יש נקודות בהירות-כהות שמעידות על כך שיש שורש של שערה אבל הוא לא צומח לתקופה מסוימת ואם לא מסתכלים מקרוב האזור נראה חלק. אבל חוץ מזה אין לי אזורים אפילו קטנים שהם ממש חלקים משיער. אז רציתי לשאול אם זה נורמלי ובסדר ואני עוד יראה מקומות חלקים או שהטיפול לא אפקטיבי לגבי ואין סיבה להמשיך בו. וגם הרופא שלי אמר לי שבעוד 2 טיפולים אני יעבור למכשיר שנקרא פורמקס , האם הוא יביא לאיזשהו שיפור לדעתך? בתודה מראש צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי 8 טיפולים בלייזר

הוספת תגובה

• לצחי

02/10/2008

שלום צחי
    אין לי יכולת לענות לך ספציפית,זאת לא מטרת הפורום,על כל שאלה לגביך אתה,כדאי שתשאל ת המטפל שלך.
    באופן כללי ניתן לומר שרמת השיעור שלך עדיין לא התייצבה,ולכן יש לך עוד "דרך "...
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו