מכון CARE-אמינים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכון CARE-אמינים?
    נעה
    06/10/2008

אני מעוניינת להתחיל בהסרת שיער בלייזר, והציעו לי במכון CARE את הצעת המחיר הזולה ביותר. האם הם אמינים וניתן לסמוך עליהם שלא יפשטו את הרגל באמצע או יעלמו? או שלא יעמדו במילתם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכון CARE-אמינים?

הוספת תגובה

• נעה, תוכלי לפרט מה הצעת המחיר שקיבל

חגית
    10/10/2008

אפשר לדעת מה הצעת המחיר שקיבלת ולאיזה אזורים? כמה טיפולים<? האם הם מתחייבים לתואה לצמיתות? אני קיבלתי הצעה בפרופורציה על מפשעות מלא + בית שחי ב-1900 ש"ח המחיר לסדרת 12 טיפולים בכל אזור. אשמח לשמוע ממך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעת המחיר בCARE

נעה
    12/10/2008

הציעו לי ב980 ש"ח, מפשעות בלבד-אבל לא רק קו ביקיני, אלא ממש הכל. וזה כולל סדרה של 10 טיפולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני דווקא ממש לא מסכימה

רעות
    17/10/2008

אמנם עשיתי שם רק טיפול אחד לבינתיים, אבל הם היו נחמדים מאוד ומאוד מקצועיים והסבירו לי הכל ואפילו סרבו לאיזורים שאני רציתי כיון שאמרו שזה לא יועיל וחבל על הכסף. בכל אופן חוות דעת סופית עליהם תהיה לי רק בתום הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח שהד"ר לא תציע מכון אחר הרי היא

מנוסה בלייזר
    16/10/2008

בטח שהד"ר לא תציע מכון אחר הרי היא מייצגת את פרופורציה וכך כמו כווווולם דואגים לתחת שלהם ולפרנסה שלהם ולא ללקוחות שסובלות שחרדות וכואבות אז.... שלא יעבדו עליכן !!!!! כולם שקרנים ורמאים וזאת מנסיון במספר מכונים וקוסמטיקאיות ראו הוזהרתן !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו