טיפולי לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי לייזר
    שרון
    20/10/2008

דר' גלי שלום! אני מטופלת בלייזר ( ברגליים ומפשעות). אני בעלת עור בהיר ושער כהה.עברתי ליפני חודש טיפול ראשון ואיכשהו חשבתי שמיד אחרי הטיפול הראשון לא יצמחו לי יותר שערות ובעצם צמחו לי בקבוצות קטנות.השאלה שלי מתי ,מאיזה שלב בטיפול השערות מפסיקות לצמוח?( אני יודעת שזה בטח אצל כל אחד שונה קצת, אבל בכל זאת פחות או יותר לאיזה טווח זמן לצפות?) שאלה נוספת מה הטווח הרצוי בין טיפול לטיפול ?אני לאחר הטיפול הראשון קיבלתי תור ל 3 חודשים מאוחר יותר , נאמר לי שזה לטובת הטיפול ,זה קצת מאכזב, בקצב כזה יקח מעל שנתיים עד לסיום הטיפולים.האם באמת נחוץ זמן המתנה כל כך ארוך בין הטיפולים ? אשמח לקבל את תשובתך! תודה מראש : שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי לייזר

הוספת תגובה

• לשרון

23/10/2008

שלום שרון
    השיער שצמח יתכן מקורו בפיספוסים קלים.
    רק לאחר מס רב יותר של טיפולים וזה משתנה ממטופלת למטופלת בגלל גורמים רבים,לא תהיה צמיחה. יש לזכור שאין הפחתה של 100% .
    הסיבה למרווחים הללו היא לתפוש כמה שיותר שיער בשלב הצמיחה.לא כל השיער יוצא וגדל ונושר בבת אחת,אחרת היו לנו קרחות רבות באופן טבעי !!
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו