שאלה דחופה ועזרה בנוגע להסרת שיער!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה ועזרה בנוגע להסרת שיער!
    מורן
    26/10/2008

שלום,שמי מורן בת 28,בזמן האחרון שמתי לב כי יש לי שיער בפנים באיזור הפאות לחיים,השער בלונדיני והעור שלי בהיר,כל חיי היתי "צמודה" למראה ואני כמעט בטוחה שלא היו לי את השערות האלו לפני,השאלה שלי היא מדוע פתאום גודל כתוצאה ממה?ורציתי לדעת האם יש דרך להסתיר את השער בפנים ע"י איפור?מכיוון שהשער בלונדיני ונראה רק בזוויות מסויומות בפנים.הבנתי גם לפי מה שקראתי בפורום כי יש לבדוק בנוגע להורמונים עם רופא,איזה רופא צריך? ארצה גם לציין שאני בחורה בתולה,האם יש קשר לכך?אולי מכיוון שאני בחוסר פעילות מינית יש לי שיעור יתר או שאין קשר בכלל,סליחה על הבורות אך איני מתמצאת בכל העניין כי מעולם לא התעסקתי בנושא זה,כמו כן מה הטיפול המומלץ האם כדי שלא לגעת או אכן כדאי לעבור טיפול?האם זה דבר רגיל?כיצד יש בחורות שאין להם שיער כלל בפנים? הנושא מעיק עלי מאוד אני מתביישת לצאת ברחוב,אשמח לקבל מענה והסבר לבעיתי. שאלה נוספת היא בנוגע להסרת שיער מסביב לפטמות ומקו הטבור לכל האורך,היו לי שערות מעטות שהסרתי מהחזה ע"י גילוח ולאחר מכן התחלתי להסיר עם פינצטה,מכייון חוסר ידע בנושא גרמתי לעצמי נזק וכרגע השער גודל ויש שערות גם שחורות וקשות-דבר זה מונע ממני בכלל מגע עם גבר מהבושה,מה הטיפול המומלץ לאיזור החזה?האם יש סיכון או תופעות לוואי? אשמח להמלצה עזרה או הסבר מה עלי לעשות? אני נואשת,אני מרגישה שאף גבר לא ירצה אותי ככה,בנוסף שאני גם לא נשואה.. אשמח שתעזרו לי ותמליצו לי על טיפול או משהו אחר. אחכה לתשובתך,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למורן

27/10/2008

שלום מורן
    לכולנו יש פלומה בהירה/אפרפרה על כל הגוף פרט לכפות ידיים,רגליים.בפלומה זאת לא הייתי ממליצה לך לגעת.
    אם נדמה לך שיש פתאום הופעה של שיעור כהה,עבה שלא היה קודם,נסי להזכר אם יש גם שיבושים במחזור החודשי ?
    אם יש, פני לרופא נשים ובצעי פרופיל הורמונלי.
    אין כל קשר לעובדה שאת בתולה. יש קשר לרמת השיעור המשפחתית שלך.
    לגבי השיעור בחזה,אם אין כמות רבה מדי ,טפלי במחט חשמלית.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך!

מורן
    29/10/2008

שאלה נוספת-למה הכוונה בפלומה??אין לי שיעור כבד יש לי שיער בלונדיני שמתרבה בזמן האחרון משום מה,לא הסרתי כלל שיער בפנים,ממה זה נובע?והמחזור יחסית סדיר,כמה ימים לפני כמה ימים אחרי הזמן..כמו כן במשפחתי אין שיעור רב,לאחותי למשל אין כמו שלי יש בפנים.מה את ממליצה לי לעשות?יש תרופה שתוריד את השיער לגמרי-משהו לטיפול הורמנלי,שיכול לגרום לשיער להעלם מעצמו?או מה שנותר לי זה רק אפילציה?אשמח לקבל את דעתך. תודה מראש,מורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן

30/10/2008

שלום מורן
    אין תרופות פלא שמסירות שיער,התייעצי עם רופאת עור,או מישהו שיבדוק אותך פיזית.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו