נזק עקב טיפול לא נכון בהעיקר הבריאו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזק עקב טיפול לא נכון בהעיקר הבריאו
    א
    31/10/2008

שלום ד"ר אני עברתי טיפול בIPL לראשונה בחיי אצל זוג שרלטניות שגבו ממני מחיר מאוד יקר וגרמו לי לנזק בלתי הפיך הם גילחו לי את הפנים וגדלו לי שערות במקום שבו גילחו ולא היו קודם הן גם לא צילמו תמונה שלפני והם לא רוצות לבטל את העסקה אני לא יודעת מה לעשות הם גרמו לי לנזק בלתי הפיך לא קרה שום דבר אחרי הטיפול אפילו שערה אחת לא נשרה מסתבר ששלמתי 3200 מתוך עסקה של 5300 ש"ח בשביל שיגלחו אותי על יבש ויעשו לי נזק מה אני עושה למי אני פונה מדובר במרכז הבריאות והיופי ברח' חובבי ציון בת"א הן אפילו לא נתנו לי עותק מהחוזה אני מרגישה שגזלו אותי וגרמו לי לנזק בלתי הפיך אנא חזרי אליי בהקדם האפשרי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תתלונני

אורלי
    31/10/2008

תפני לכלבוטק ולשומר מסך עם אמנון לוי. אני בטוחה שפתאום יצוצו עוד הרבה מתלוננות ואולי יעשו כתבה גדולה שתפיל אותם. בנוסף תתלונני במשטרה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל -א

04/11/2008

שלום לך
    לא הבנתי כמה טיפולים עברת,ומה מצב השיעור ?
    שנית,לצערי לא אוכל לייעץ לך כיצד לנהוג,התייעצי,ובחרי בדרך הנכונה ביותר בשבילך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו