שיער באיזור השפם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער באיזור השפם
    ש
    11/07/2007

בוקר טוב. אני בת 35, בעלת עור בהיר. יש לי שיער פלומתי כהה באיזור השפם, שללא טיפול הינו בולט ומפריע. מזה כ-15 שנה לערך אני מחמצנת את שיערות השפם (בשנים האחרונות בעזרת ז'ולן - קרם להבהרת שיער - נוסחה עדינה עם אלו- ורה). פעם אחת בחיי הורידו לי עם חוט את השיערות - לפני חתונתי... שמתי לב שבעבר חימצון השיערות הספיק לתק' של מס' חד' לפחות ואילו בזמן האחרון התק' בין חימצון לחימצון הולכות ומתקצרות - כלומר השיער הופך חזרה לשחור כבר אפילו תוך חודש. שאלותיי הן:
    1. האם חימצון שיערות השפם משך תק' ארוכה גורם לכך שהחימצון יהיה פחות יעיל?
    2.האם החימצון יכול לגרום לעור שמעל השפה להיות כהה יותר ואם כן מה ניתן לעשות כדי לתקן?
    3.האם ישנה דרך להוריד שיערות אלה לצמיתות מבלי להיסתכן בכתמים או פגיעה אחרת לאזור שמעל השפה העליונה? בגלל סיכון זה נמנעתי עד כה מלנסות דרך אחרת לטיפול בשיער.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער באיזור השפם

הוספת תגובה

• לש.

16/07/2007

שלום לך
    לצערי, השאלות שלך הן לא בתחום השכלתי. הפיגמנטציה שאת מציינת מעל השפה העליונה,יכולה להופיע לאחר לידות או גלולות או פילינג וכ"ו...
    כל דרך שמכילה מכשירי לייזר או אור הבזקי,יכולה לגרום להתכהות הפיגמנטציה.גם השמש הישראלית מכהה אותה לכן חשוב להמרח במסנן קרינה מעל 30 SPF .
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו