הסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר
    רן א.
    13/11/2008

דוקטור נכבד, שלום רב, לאחרונה שקלתי ביצוע הסרת שיער בלייזר, בבדיקה שערכתי אצל רופאה מומחית בתחום היא אמרה שלמרות שאני כבר בן 28, יש אפשרות כי בשל שינויים הורמונליים שיער נוסף בגב שלי עשוי לצמוח ולכן היא ממליצה להמתין עוד מספר חודשים בטרם אערוך טיפול להסרת שיער בלייזר, היות שחימום המקום עשוי דווקא לעודד צמחית שיער. מאידך, במכון להסרת שיער שלא אנקוב את שמו, אמרו שאין שום אפשרות שבגבר בגיל 28, לא התסיים התהליך ההורמונלי הגורם לגדילת שיער נוספת. אודה להתייחסותך בנושא. בתודה מראש, רן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• לרן א.

17/11/2008

שלום רן
    אצל גברים אכן יש הוספה של שיער עד שלהי שנות ה30- בעיקר באזור הגב כתפיים.
    מס. חודשים אולי לא ישנו את התמונה.
    אם רמת השיעור שלך היא מאד רבה,וזה מפריע לך,הטיפולים יעזרו על אף ההוספה הפיזיולוגית.
    אם רמת השיעור מועטה לא הייתי מתחילה עדיין.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מומלץ יותר?

תומר
    29/11/2008

לייזר או אינפרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתומר

30/11/2008

שלום לך
    אני בעד הלייזר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו