מה קורה לי??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה לי??
    ליה
    01/12/2008

שלום לכולם, אתחיל מהבעיה עצמה המדאיגה אותי מאוד, בזמן האחרון מתחיל לצמוח לי שיער באיזורים גבריים - שיער פלומתי כזה שניתן פשוט בעזרת האצבעות להסיר אותו והשורש שלו הוא לבן כזה, השיערות האלה נראות רגילות (דקיקות ורכות עם גוון כהה) אין לנו את זה במשפחה אנחנו מאוד לא שעירים והדבר מעולם לא קרה לי. אני בת 24, התזונה שלי מורכבת בעיקר מפחמימות וסוכרים כי אני לא אוכלת בשר,ביצים,דגים ועופות. בהתחלה חשבתי להתעלם מזה - אבל פתאום זה התחיל לצמוח קצת בצוואר , ועוד שיער על הידיים ואז גם בבטן ומסביב לחזה אמאלה!!! בנוסף המחזור שלי לא סדיר ונמשך כיומיים-שלושה או לפעמים כיום אחד (עם זה דווקא אין לי בעיה חח). אני לא יודעת מה קורה לי וברור לי שמדובר בבעיות הורמונליות קשות שאין לי מושג מה מקורן. אני לא יודעת מה לעשות - האם אפשר להסיר אותן שלא יצמחו שוב באזורים הללו ? זה לא תורשתי וזה מעולם לא היה לי. האם יש כדורים שפשוט יגרמו לזה לנשור מעצמו ? מה עושים ? איך מטפלים בזה ? אשמח לתגובה בהקדם. אני מאוד לחוצה. הצילו. :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה לי??

הוספת תגובה

• כל מי שיכול לעזור שיכתוב תגובה..

ליה
    02/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט תפני לרופא.

נעמה
    03/12/2008

הוא יבדוק ממה נובעות הבעיות ויעזור לך בדרך הטובה ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליה

08/12/2008

שלום ליה
    פני לרופא המשפחה שלך והתחילי ברור אנדוקריני(הורמונלי) וגניקולוגי(ר. נשים) יחד תגיעו אל האבחנה הנכונה והטיפול הכי מתאים .
    בינתיים על תתעסקי במסביב,גלחי תמרטי וכ"ו...אבל לא תרופות או לייזר עד אבחנה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו