שמעתי שיש שיטת הסרת שיער חדשה מה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמעתי שיש שיטת הסרת שיער חדשה מה
    שמעתי
    03/12/2008

מה השם שלה כדי שאני ימצא עליה יותר פרטים ואני לא מדבר על לייזר או קרן אור ואינפרה יש משהו חדש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה שם הטיפול כתוב באתר שזה לייזר

רגיל
    05/12/2008

מה השם של הטיפול אני מחפש טיפול חדש שמעתי מישהי מדברת על זה שזה 10 טיפולים משהו כזה וגם שאפשר להשתזף והכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השיטה נקראת Aria Shr

נטשה ארגוב
    05/12/2008

אני התחלתי את הטיפול בשיטה ואני מאוד מרוצה,
    לפי הטיפולים ביצעתי ממש מחקר על השיטות בשוק
    וגיליתי שרוב השיטות לא יעילות וכואבות ובכלל בלייזר חשוב לציין שצריך להתאים את המכשיר לסוג העור!!! ויש מכונים שלא מקפידים.

מקווה שעזרתי...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל ממך עוד פרטים בבקשה

רגע אפשר לקבל
    06/12/2008

אני רואה שהמקום ממוקם בשרון זהו המקום היחיד שבו מתבצעים הטיפולים ? יכול להיות שזה מכשיר כמו הIPL שחלש יותר מהלייזר ? אפשר ליצור איתך קשר בישביל לשאול חוויות ואיך ומה ומו ומי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו