הסרת שיער לבעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער לבעלי
    מורן
    08/12/2008

היי.. בעלי תמיד סיפר לי שמפריע לו השיער על החזה והגב(יש לו ממש קצת לא מבינה מה הוא מתלונן) ואמר שברגע שיהיה קצת כסף הוא ילך להסיר אותו בלייזר. יש לו יום הולדת עוד חודשיים ובמיוחד חסכתי קצת כסף להגשים לו את החלום עכשיו רציתי להתיעץ, מה משך הטיפול? האם זה כואב? מה המקום הכי טוב לפנות אליו? תודהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער לבעלי

הוספת תגובה

• למורן

08/12/2008

שלום מורן
    אם לבעלך יש מעט מאד שיער,לייזר או מכשירי אור זה לא בשבילו. עדיף לו אפילציה.
    וחוץ מזה,כל הכבוד על הפירגון לזוגך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבעל הלא שעיר

יפית
    11/12/2008

למה שלא תחסכו ותקנו את מכשיר ה RIO של מדיקל קוסמטיקס, והטיפול יהיה בבית. אני ניסיתי ויצאתי מרוצה מאד, כמו שוודאי תראו בהמשל הפורום. עדיף על פני אפילציה וכן לעיתים גם על מכונים. תבדקו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה שאני יכולה להעיד

עמית
    11/12/2008

טיפול לייזר אולי לא נעים, אבל גם לא כואב. אני עשיתי בפרופרציה לפני שנה בערך לייזר ברגליים. וזה אחלה רעיון למתנה, אם בעלי לא היה כזה מקובע מזמן כבר הייתי מכריחה אותו לעשות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו