הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    רינת
    20/07/2007

שלום לך
    כתבתי לך קודם על שיער שמציק לי בגוף. אני אם לשני ילדים בת 29 .הבעיה שעדיין לא עשיתי את בדיקת ההורמונים בגלל שיש לי מחזור לא סדיר . לא יודעת מה לעשות אני מסתכלת על כל הגוף יש לי שיער פלומתי בגל הגוף אפילו בחזה למעלה אני לא יודעת אם האנשים רואים אבל לי זה מאד מציק גם המקום שבין השדיים כלומר כל הקו של הבטן חזה .
    בחצי העליון של הבטן השערות פלומתיות ישנן כמה שהן ממש שחורות אני מוריה בשעווה אבל באזור התחתון ממש ממש כמו גבר . אני לא יודעת מה לעשות אני כל כך מפחדת מהלייזר כי ישנן כאלה שאומרים שעושה כוויות ומזיק ועושה אדום ופצעים.
    במקרה לפני כשבוע שמעתי רופא שמדבר על הסרת שיער בלייזר ואמר שהאנשים שהכי טוב להסיר אצלם הם בעלי עור בהיר לא נשאר כוויות או סימנים כלשהם להפך מאלה שיש להם עור כההץ
    עד כמה זה נכון ? אני בעלת עור בהיר מאד.
    ורציתי לדעת באזורים שיש בהן שיער פלומתי ואי אפשר להסיר בלייזר מה ניתן לעשות האם ישנן תרופות שאפשר לקחת שמורידות לחלוטין את השיער?
    האם צריך לבצע את בדיקת ההורמונים ובמקביל לעשות הסרת שיער או צריך קודם לקחת גלולות למשך זמן מסוים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• עוד מידע

רינת
    21/07/2007

רציתי גם לשאול האם ההסרה בלייזר תשאיר מין נקודות שחורות כאילו המקום של השערות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת

22/07/2007

שלום רינת
    1. כן צריך לבצע את הבדיקות ההורמונליות ולוא רק בגלל שיש אי סדירות במחזור יחד עם השיעור.
    2. עור בהיר ושיער כהה זה שילוב מצויין.
    3. אין תרופות שמורידות שיער, יש תרופות שמפחיתות צמיחה עודפת ולא רצויה עקב הורמונים זכריים ביתר.
    4. אם צריך לקחת גלולות כדאי לקחת ובמקביל לבצע הפחתה בלייזר.
    5. לא נשארות נקודות שחורות זה נושר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו