הסרת שיער - פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער - פנים
    מאיה
    17/12/2008

שלום, אני בת 17, לא יותר מדי שעירה.. אבל יש מקומות שממש מפריע לי שיש בהם שיער, מקומות שלאחרים אין, אמא שלי אומרת שהיא לא רואה כלום, וגם כמה קוסמטיקאיות שהייתי אצלן אמרו שממש בקושי, אבל אני רואה את זה וזה מאוד מפריע לי ומוריד לי את הביטחון העצמי, המקומות האלה הם הגב (בעיקר התחתון), בגב התחתון יש לי שיער מאוד פלומתי, מאוד דליל, אבל השיערות יחסית הארוכות. ויש לי בבטן, מה שמוזר שכשאני מסתכלת במראה אני לא רואה את השיערות אבל כשאני מסתכלת על הבטן עצמה אז אני כן רואה, זה גם כן שיער מאוד פלומתי ודליל בקושי רואים אותו אבל יש את הפס המעצבן הזה לאורך הבטן, שיכול לשגע אותי, בגלל זה אני בקושי הולכת לים או לבריכה ומאוד דואגת כל הזמן להסתיר את הבטן והגב שהחולצה לא תעלה. אז את הגב והבטן עוד איכשהו אני יכולה להסתיר, אבל הקטע של הפנים, אין דרך להסתיר, אני לא יכולה ללכת עם מסיכה, הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה ללכת עם פזור ואז לא רואים, אבל כשאני רוצה לאסוף את השיער לא נעים לי, ואז אני לא יכולה להיות חופשייה. יש לי שיער בפאות כזה.. וזה גם כן פלומתי ודי דליל אבל רואים את זה.. אם היה אפשר לשים פה תמונה הייתי שמה..(והאמת שעכשיו הסתכלתי בתמונות במחשב ובאף תמונה לא רואים..אבל במציאות כן..) עשיתי בידיים באינפרא אדום וזה ממש עזר לי אחרי ממש מעט טיפולים כבר בקושי היה לי משהו, ועכשיו אין אפילו שערה אחת ואני מאוד מרוצה, אבל הקוסמטיקאית שעשיתי אצלה אמרה שאי אפשר לעשות בפנים עם אינפרא אדום. אז אני באמת לא יודעת מה לעשות. אתם יכולים לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער - פנים

הוספת תגובה

• למאיה

23/12/2008

שלום מאיה
    גם אני חושבת שאת מתארת מצב מאד מאד גבולי של שיעור פלומתי ואין שום סיבה להתעסק איתו.
    הייתי מציעה לך לחזק קצת את הבטחון העצמי וללמוד איך להתמודד עם התחושות שהמחשבה על השיעור,כביכול, גורמת לך לשנות את התנהגותך,להתבייש או להסתיר. היי את,את ודאי ילדה מקסימה ומיוחדת,הדגישי את זה !!!
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה יקרה!

אוניקס
    27/12/2008

כל מה שאת מתארת אני עברתי ועדיין עוברת... הלוואי והיינו יכולים להשלים עם הגוף שלנו כמו שהוא אבל בעולם של היום, שמראים לך איך את אמורה להיראות, להתלבש, מה לאכול ולאן ללכת זה בעייתי כי רובנו, בעיקר הנוער (לפחות אני בעבר הלא רחוק, גם גן...) היינו שם.. המלצה שלי, ותיקון טעות של מי שאמר לך את זה- את יכולה לעשות לייזר- אינפרא- קרן אור בפנים. אני עושה וזה ממש עוזר.. אני לא מבינה למה אמרו לך שלא.. אולי יש לך בעיה רפואית או משהו אחר שמונע ממך ספציפית, אבל בעיקרון עושים את זה.. וסתם שתדעי, אני תמיד חשבתי שזה לא נורמלי, וזה מוזר, והסתרתי... את הפנים, בטן, גב.. הכל.. בים עם חולצה ותמיד עם שיער פזור.. אז סתם ככה בשביל הביטחון שלך, שתדעי שלכל כך הרבה בנות יש שיעור כזה וזה לא משהו יוצא דופן.. ברגע שאת פותחת את זה את מגלה עוד ועוד אנשים.. אני היום (בת 21) גילית שרוב החברות שלי במצב לא ממש שונה משלי.. שיעור ייתר.. כולנו באותו מצב... אל תנסי לשאוף לשלמות, אלא לנוחות, ומה שתצתרכי לעשות למען זה, תעשי, ועכשיו...! ועוד טיפ- גלולות יכולות לעזור לשיעור... תשאלי רופאת נשים או אינדוקרינולוג (מומחה לעור וכו) שיהיה בהצלחה! אוניקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו