בעיות שיעור קשות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שיעור קשות.
    טל
    17/12/2008

היי... אני בת 18 וסובלת מבעיות שיעור קשות בכל מקום אפשרי בגוף... דבר הגורם לי לבטחון עצמי נמוך מאוד וקושי רב בהרבה תחומים. מאז ומתמיד התביישתי לדבר על זה אפילו עם אמי, בחיים לא הלכתי עם בגד חשוף כלשהו ועל הים מגיל 10 אין אפילו צורך לדבר. אבל הגעתי להחלטה שזהו אני חייבת לאזור אומץ ולפתור את זה.. אך הבושה עוצרת בעדי. איך אני אסתכל לרופא בעיניים לאחר שהוא יראה את גופי המלא שערות בכל פינה אפשרית והלא אפשרית- וכשאני אומרת לא אפשרית אני מתכוונת לזה, ממש בכל פינה לא שגרתית לבנות יש לי שיער... השאלות שלי הן אלו: 1. לאיזה רופא עליי לפנות? 2. האם זו תופעה מוכרת או שעלי לחשוש מהתגובה של הרופא? בבקשה תעזרו לי אני חייבת להתגבר על הושה שליולעשות זאת...... תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שיעור קשות.

הוספת תגובה

• לטל

29/12/2008

שלום טל
    כמה שאלות רקע: האם משפחתית אתן שעירות?
    האם יש שיבושים במחזור החודשי? אם כן,פני לרופאת המשפחה שלך ובקשי ברור הורמונלי מלא ביום ה-2-3 למחזור.
    האם גם בפנים את מאד שעירה?
    אם הבדיקות חורגות מהנורמה,בקשי הפנייה לאנדוקרינולוג(רופא הורמונים)וגניקולוג(רופא נשים ).הם כבר יתנו המשך טיפול.
    במידה והשעירות תורשתית,את צריכה פשוט להתחיל להפחיתה ועדיף בלייזר.
    קודם כל - אסור לך לחשוש מאף אחד ולא כל שכן מרופא/ה שלך.
    בהצלחה וכתבי לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו