עלות הסרת שיער בכל הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלות הסרת שיער בכל הגוף
    הילה
    18/12/2008

שלום שמי הילה ואני רוצה לדעת כמה יכול לעלות טיפול להסרת שיער בלייזר מכל הגוף. אשמח אם תוכלו לעזור בקשר לזה בתודה הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלות הסרת שיער בכל הגוף

הוספת תגובה

• לכל הגוף - הכי זול

אנה
    20/12/2008

נסי את המכשיר הביתי, נותן פתרון מעולה ואיכותי לכל הגוף ובמחיר אבסורדי של פחות מ 3000 ש"ח. אני מאד מאד מרוצה ממכשיר הלייזר RIO. שווה ביותר ומומלץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר ביתי להסרת שיער

הילה
    20/12/2008

השאלה עד כמה הוא מוציא שיער וגם תלוי האיכות כי אין לי ראש לקנות מכשיר שלא יעבוד כמו שאני מצפה בסוף..את מבינה? אני מעדיפה ללכת לשלם יותר ולקבל תוצאה טובה יותר מאשר לשלם קצת ולקבל תוצאה פחות טובה אם את מכירה מישהוא שהסיר שיער מכל הגוף ואת יודעת כמה זה עולה אשמח אם תיידעי אותי בהקדם !!!!! תודה הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הגוף

אנה
    21/12/2008

אני מבינה, למה את מתכוונת כשאת אומרת כל הגוף? שחי, מפשעות, פנים, ידיים, רגליים. אם זה מתאים לאלה אזי הוא מתאים לכל הגוף, לא? אני ניסיתי 3 מתוך ה 5, אחותי עושה ידיים וגם מאד מרוצה. זה מספק לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו