עזרררה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרררה !
    טל
    23/12/2008

שלום .. רציתי שליאול שתי שאלות ... 1) האם יש מאכלים שמגבירים את קצב גדילת השיער או כמותו ? 2) ישלי שיער בהיר.... וכמו לכולם יש שיער קטן בפנים שנמצא על כול הפנים שיער בהיר כזה ולא ארוך... אבל יש שערה את שתיים שהם לא ממש כהות אבל יחסית לאחרות הם כהות ואני בהתלבטות אם למרוט אותם (לא עם פינצטה עם היד כי הם לא משעמותיות והם דקות ) אבל הפחד שלי שהם יגדלו בצורה גסה יותר ושחורות יותר.... מה עלי לעשות ? ולמה יש תשערות האלה בכילל שהם כהות יחסית מאחרות? אוסיף ואומר שאני בגיל ההתבגרות אולי זה שערות שנוצרות ככה בגילל הורמונים והם עתידות לינשור .... אשמח לתשובה ! תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרררה !

הוספת תגובה

• לספיר

29/12/2008

שלום ספיר
    אין מאכלים אשר משפיעים על השיעור ,למייטב ידיעתי.
    ושנית השיעור יכול לנבוע משני גורמים עיקריים : התורשה,ורמות ההורמונים. אם את בגיל ההתבגרות
    רק כעת התורשה תתחיל לבטא את עצמה,כי את מתבגרת גם מינית.
    שיבוש הורמונלי ,מלווה בתופעות נוספות אל תלחצי ואל תתעסקי עם זה יותר מדי,תגזרי את האורך,ותראי לאן זה הולך.
    כדאי להתייעץ עם אמא.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו