תעזרו לי :[ דחוף....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי :[ דחוף....
    אוניקס
    27/12/2008

אינדוקרינולוג או איך שלא כותבים את זה... אני בת 21 וחצי והתחלתי לפניי מס' ימים לקחת גלולות למניעת הריון שמטרתן לאזן הורמונים ולסדר את המחזור (דיאנה, למי שמכיר...) העיניין הוא שאני כבר 3 שנים בערך עושה טיפול בקרן אור (סוג של לייזר) ובאזהרות לתופעות לוואי כתוב שעלולה להיות סכנה לכתמים כהים בעור. הטיפול שאני עושה בקרן אור הוא בפנים לכן זה יותר קריטי בעיניי... האם עליי להפסיק את הטיפול בקרן אור??!? (מכירה בחורה שעשתה את שתיהם במקביל ולא קרה לה כלום, אך אני לא רוצה לקחת סיכון...) תודה מראש! אוניקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי :[ דחוף....

הוספת תגובה

• כנסי

28/12/2008

אין לך מה להיות בלחץ. את לוקחת גלולות דיאנה 35 וזה עוד יותר טוב ביחד עם הטיפול. כי הגלולות מורידות את רמת ההורמונים הזכריים (טסטוסטרון)-מה שאחראי על השיעור. לגבי הכתמים- רשום בעלון לצרכן של הדיאנה שאסור להיות בשמש, וזה נכון! כי זה מה שעושה כתמים חומים. אז פשוט על תשבי בשמש. וחוץ מזה את יכולה לשאול בפורום אנדוקרינלוגיה או גניקולוגיה. והשילוב של קרן אור ביחד עם גלולות הוא לא מדאיג. (קחי לדוגמא קוקסינליות הם גם לוקחות דיאנה וכל השאר והם עושות לייזר בפנים, ובעוד מקומות). בהצלחה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

אוניקס
    28/12/2008

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו