מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכזבה מלייזרחסוי07/01/2009
סיימתי טיפול בלייזר של 10 טיפולים האיזור הוא איזור לא רגיל הוא נמצא בין החזה וסביב הפטמות. גודלות שיערות שחורות וקשות לאחר הטיפול עדיין צומחות לי שיערות אומנם רק אחת קשה והיתר חלשות אך שחורות פלומטיות שניגשתי לדבר עם האחראית על כך שאני לא מרוצה מהטיפול כיוון שאני לא חלקה נאמר לי ששיערות תמיד יהיו לי ואי אפשר לטפל בשיער הורמונלי. החלום שלי הוא להיפטר מהם הייתי רוצה לדעת מה הדרך והאם היא צדקה בכך שלא ניתן להיפטר משיעור הורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במידה ואת מאוזנת הורמונאלית
קוסמטיקאית08/01/2009יש את הטכנולוגיה החדשה שעוזרת ורק היא מצליחה להוריד שיער פלומתי והורמונלי כמו שציינת SHR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא נכון
אנונימית10/01/2009גם לי יש את אותה בעיה.. יש כמה מכשירי לייזר שקולטים שערות פלומתיות, ומה שנשאר תמיד אפשר להסיר ע"י אפילציה.. זה מה שאני עושה אגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
אנונימית10/01/2009גם שערות בסנטר, שהן פלומתיות, אני מסירה ע"י אפילציה. אפילציה היא השיטה הטובה ביותר לדעתי. חבל שאי אפשר להסיר כה את השיער בכל הגוף :\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בפנים
מור10/01/2009את ממליצה לעשות אפילציההה בפניםם? אגבב זה עקבב בעיה הורמונלית כל ההשיעור שבפנים<
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי
אנונימית10/01/2009אני בפאות ובשפם הורדתי ע"י שיטה הנקראת פוטו סילק. זה מכשיר הפועל על אותה שיטה של הלייזר, רק שזה לא לייזר... להגיד לך שאני מרוצה יהיה שקר גס. כבר עשיתי 12-13 טיפולים ועדין צומח שיער, וממש לאחר זמן קצר מאז הטיפול... הקוסמטיקאית שאצלה טיפלתי פתאום כ"כ שונה ממה שהיא הייתה בהתחלה. בהתחלה היא אמרה שהתוצאות יהיו טובות, עכשיו היא פתאום אומרת לי שאלו התוצאות המקסימליות שאני יכולה להגיע אליהן. היא ממליצה לי לבוא פעם בחודשיים לטיפול שיעלה לי 50 ש"ח, להסיר שוב את השיער ע"י המכשיר... אבל מה, עד סוף חיי אני אבוא אליה לטיפולים? לא עדיף לי לעשות כבר שעווה וזהו? אז פניתי לקוסמטיקאית אחרת, שאני עושה אצלה אפילציה בלי קשר, בסנטר, וממש מרוצה מהתוצאות שם (הייתה לי מן שכבה פלומתית ממש לא יפה ועכשיו זה נראה אין כלום) ואמרתי לה שאני מעוניינת לעשות אפילציה בפאות. בקשר לשפם אני אנסה אצלה את המכשיר האייפולס ל2-3 טיפולים ואראה מה המצב. יכול להיות שאני אמשיך שם (היא הסכימה לעשות לי פר טיפול באיזור, למרות שלאחרים היא לא עושה). היא ממש מקסימה! העיצה שלי אליך היא כזאת. תלכי להתיעץ קודם כל עם בנאדם שעוסק במקצוע (לכי אפילו למרפאות פרופורציה, שיראו אותך. אל תשאלי סתם כאן) אני לא יודעת מה המצב אצלך, אם השערות הן שחורות או שזה סתם פלומה שאפשר להסיר ע"י אפילציה. לכי לקוסמטיקאית, תשמעי בקשר לאפילציה. צנסי טיפול אחד, תראי אם את מרוצה, אם כן, תמשיכי... רק תקומי, ותתיעצי. ואם מישהו יבטיח לך הרים וגבעות, שאת תהיי הכי חלקה בעולם, ושהסיכוי שהשיער יחזור הוא קלוש, אל תאמיני. חשוב שתהיי מציאותית. אחרת תתאכזבי. אבל תאמיני לי, להפטר מהשיער אפשר, ואל תחשבי על מה יקרה כשהוא יחזור... יש לנו טכנולוגיה כ"כ מתקדמת היום, למה לא להשתמש בה? למה לא להנות ממנה? חבל שסתם תהיי בדיכאון ושירד לך הביטחון... אני אתן לך דוגמא. אני בערך בגיל 14 הייתי מחוצ'קנת... וזה מאוד הפריע לי! אז לקחתי ראוקוטן. מהשניה שלקחתי את הכדורים, כל הזמן רק הפחידו אותי - אלו כדורים מסוכנים, ויהיו לך בעיות בכבד, והחצ'קונים יחזרו.. .וכל מיני שטויות. את לא יודעת באיזה חרדות הייתי חיה. אבל תראי, סיימתי את הטיפול, והפנים שלי היו חלקות כמו תחת של תינוק. תוצאות ממש יפות, וב"ה אני חיה. ואני לא חושבת על שום בעיה שתקרה חס וחלילה בעתיד. ואת יודעת מה, אני לא אשקר.. היום אני כבר לא חלקה כמו שנה - שנתיים אחרי הטיפול.. אבל זה כבר לא מפריע לי. אם יש איזשהו פצעון קטן, מורחים משחה והוא עובר. זה באמת לא מפריע לי שהוא שם. אז תטפלי, ואל תחשבי על כלום.. פשוט תהני מהחיים! (: חפרתי (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=)
מור10/01/2009אגבב גם אני שתתי אורקוטן וגם אני מרוצה וחושבת כמוך =) והתייעצתי עם פרופורציהה טלפונית אם אמרו לי שהם לא ממליצים ולא עושים ליזר בבפנים ושההיא ממליצה על שיטת האיפלציההה... תראי בסנטררר אפשר לספורר את השערות שיש שם הם נוראא קעות שוב פלומטיותת אבל נוראא שחורותתת אני כל כך מפחדת כי בכל זאת זה פנים ושמעתי שזה חוזררר ובמיוחדשיש לי בעיה הורמונילת .. אם מי אני יכולה להתייעץ מי באמת מומחההה לדברים כאלהה.? אגבב חברה שלי עשתה במרפאות קשת והיא ממש מממש מרוצההה ותודהה על העזרה =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה את גרה?
אנונימית11/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מור11/01/2009בצפון-במעלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מור שאלה לי אלייך..
מעיין11/01/2009כתבת שחברה שלך עשת בקשת מרפאות אז באיזה אזורים היא עשתה? אם את יכולה לענות.. היא הייתה מרוצה מכל האזורים שבהם היא טופלה? אשמח מאוד אם תענה לי כי זה חשוב לי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מעיין..
מור11/01/2009חברה שלי עשתה במרפאות קשת בנהריהה היא עשתהה בכל הפנים ובצוואר והיא ממש ממש מרוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)