שיער בחלק העליון של הלחי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער בחלק העליון של הלחי.
    רטטוי
    11/01/2009

שלום, בן 18 אני מעוניין לדעת אם יש טיפול כלשהו להסרת שיער בחלק שמתחת לעין. יש לציין שעוד לא גילחתי את האיזור שם ועם הזמן ניתן לראות יותר בבירור את השיערות שם. כמובן שאני אשמח לדעת אם יש טיפול שיסיר את השיער לצמיתות, אך אולי גם טיפולים עם שעווה/ גילוח/ או סוגים אחרים של טיפולים שאני לא מכיר. בקיצור אני צריך המלצה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער בחלק העליון של הלחי.

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף עוד דבר..

רטטוי
    11/01/2009

גם מעל הגבות, באיזור הכי קרוב בין הגבות לשיער הראש, יש מספר שיערות די בולטות. גם בהם לא נגעתי וגם בקשר לזה רציתי לדעת אם אתם ממליצים על טיפול מסויים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי ד

14/01/2009

שלום לך
    לא ניתן לייעץ לך ,אך אם המצב רק התחלתי לא הייתי נחפזת בגילך הצעיר.
    ראה מה אומרת התורשה אצל הגברים היותר מבוגרים במשפחה.
    ניתן להפחית שיער בלייזר בעצמות הלחיים והצדעיים,אבל מאוחר יותר בגיל,כמובן לאחר איבחון מתאים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לך תעשה אפילציה!אל תתקרב לליזר

רועי
    15/01/2009

באזור הפנים ובכלל. כל השערות הקטנות ייצמחו שחורות ועבות ואתה לא תצא תפרצוף שלך מהבית. אפילציה עוברת שיערה שיערה וגומרת אותה. אל תעשה שעווה,ובוודאי לא לייזר!לך לאפילטורית טובה והיא תנקה לך את המקום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו