עזרה בקשר להסרת שיער בבקשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בקשר להסרת שיער בבקשה...
    דילן
    12/01/2009

שלום, אני בן 16 ורגליי שעירות יותר מהרגיל בדרך-כלל. הדבר גורם לי לבושה לעיתים קרובות, בבריכה, במלתחות של הבנים בבית הספר, ובעוד מקומות. יש לי מספר שאלות לשאול, ואני מקווה שיענו לי בהקדם. 1. האם אפשר רק לדלל את השיער מהרגליים? כלומר, לא חלק כמו בחורות, אני רק רוצה שיקצצו את השיער עד רמה מסויימת ושהוא יישאר כך, לתמיד. 2. אני מאוד מתבייש מזה ואיני רוצה לספר להוריי, האם אפשר פשוט לשלם לחברה כלשהי במזומן, בלי שההורים ידעו על זה? 3. אם הסרת שיער במכון כלשהו לא תסתדר לי, האם שווה לקנות מכשיר לייזר ביתי שאיתו אפשר להוריד את השיער בבית? האם זה מוריד את השיער לתמיד? 4. אני באמת לא יודע אם מותר פשוט לשאול פה כל כך הרבה שאלות, אז בבקשב תרשמי לי אם זה בסדר.. תודה, דילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדילן

14/01/2009

שלום דילן
    אני שומעת את המצוקה,ואני מצטערת שלא אוכל לתת מענה ש"ייתקן"..את המצב.
    העובדות הן כאלה,שאתה מתבגר,ויתכן שהתורשה שלך שעירה,אבל,לא ניתן לעצור את זה בגילך.
    תוכל כמובן לקצר במכונת תספורת,לגלח,או למרוט.לגבי לייזר זה מוקדם,כי זה בכלל לא השיעור הסופי שלך,כך,שעם הנסיון להפחית עוד יוצא ויוצא שיער,וזה מאד מתסכל וארוך ולא יעיל.
    2. אני מציעה לך דווקא לשתף את ההורים במצוקה שלך,יתכן ותקבל תמיכה ועצה טובה.
    בשום אופן אל תעשה דבר מאחורי גבם. אתה קטין,ולאף אחד אסור לגעת בך בלי חתימת הורה או אפוטרופוס.
    3. לגבי מכשיר בייתי,אין לי נסיון,אך כל האמור לעיל עדיין תקף.
    בהצלחה,ואל תתיאש,אתה נער ובעתיד גבר וכל בר בעיתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו