הסרת שיער בלייזר וטיפולי פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר וטיפולי פוריות
    HG
    18/01/2009

אני עוברת טיפולי פוריות (IVF), ברצוני לבצע הסרת שיער בלייזר האם אפקטיביות הסרת השיער בלייזר עלולה להפגע : 1, בעקבות ההורמונים הניתנים במהלך טיפולי הפוריות?. 2. במידה ותדרש הפסקה בהסרת השיער בלייזר בעקבות הריון לאחר מס' מועט של טיפולי לייזר? 3. האם קיימת מגבלה/איסור לבצע הסרת שיער בלייזר במהלך טיפולי הפוריות? שאלה נוספת: בעת בצוע סקר בנושא הסרת שיער בלייזר, נאמר לי שהיות שיש לי שעיר דק מאוד עדיף לי לבצע זאת בעזרת מכשיר Sorento . מתי עדיף מכשיר Sorento ומתי Lighter ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לHG

18/01/2009

שלום לך
    לא הייתי מחברת בין טיפולי הפרייה והפחתת שיער בלייזר.
    אם שיערך כה דק יתכן והוא פלומתי ולא צריך להתעסק איתו.
    השמות שכתבת משובשים ?
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר גלי

HG
    31/01/2009

מדוע אינך ממליצה לחבר בן טיפולי פוריות והסרת שיער בליזר ? (בהתיעצות במכון פרופורציה ושאלה על הנושא - טענו שאין בעיה לשלב בין השניים) המכשירים עליהם שאלתי - לייצ'ר ו - סופרנו - שערותי אינן פלומה, הן דקות במיחד מיפני שנים רבות אני מסירה שיער בעזרת סילקאפיל/שעווה - כתוצאה יש קרחות ושערות דקות. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו