מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער במפשעה ובבתי השחיגלית אלוני28/01/2009
ברצוני לעשות הסרת שיער בשני האיזורים במוזכרים לעיל. אין לי עדיין את כל המידע היכן כדי לי לעבור את הטיפולים ומכאן שאני מחפשת המלצה על מכון מסויים שמומלץ, אחד כזה שלא יסגר לי או יפשוט רגל, לכל הפחות, עד אשר אסיים את הטיפולים. כמו כן אשמח לדעת על השיטות הקיימות היום בשוק. ליזר/אינפרה - יתרונות וחסרונות. מחפשת כמובן את הטיפול האפקטיבי ביותר, לצמיתות עד כמה שניתן, במחיר סביר. מודה מראש על התשובות שתגענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לילך28/01/2009קודם כל אל תלכי על מכון לכי על מרפאה. דבר שני, המלצה אישית ותובנה ששמתי לב אליה לאחרונה, לא בכל מקום טיפולי הסרת שיער בלייזר מבוצעים ע"י רופא! בפרופורציה כן!!! זאת כבר נקודת זכות לטובתם. לגבי הפחדים שלך שהמקום יסגר וכו'.. זה בהחלט מובן. קחי בחשבון שפרופורציה כבר עובדים קרוב ל-20 שנה כך שלא נראה לי שבקרוב ייסגרו.. בהצלחה בכל אופן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי אך חולקת על מה שגרציה אמרה.
ג'יזל..31/01/2009גם מרפאות אריאל היו 20 שנה נו ו.. לא סגרו ? סגרו. קודם כל לייזר מאוד כאב.. ולא נותן מענה לכל סוגיי ההסרת שיער. ושנית במידה וחברה בע"מ פושטת רגל.. כלקוחה את לא יכולה לעשות כלום. אך אם מכון סוגר שזה עוסק מורשה ולא בע"מ תמיד יכולה לתבוע ולקבל כספך חזרת. ודבר נוסף בפורורציה וכל יתר המכונים הגדולים.. זה רק השגחה רפואית ולא בדיוק רופאים. ובמידה ויש משהו שנקרא רופא לרוב זה אנשים שעלו מברית המועצות שלא מכרים בהם בארץ כרופאים. האינפורמציה מדוייקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפקטיביות הלייזר ובחירת המקום הנכון
אורית לידור01/02/2009אנסהל לתת לך עצה מנסיוני האישי, כיצד לבחור את המרפאה בה תעברי את הסרת השעיר.
במהלך סקר השוק אותו ערכתי טרם החלטתי להוריד שיער, ביררתי בין השאר על פרוצדורת הורדת השיער במרפאה גדולה המפרסמת בעיתונות ובאינטרנט פרסומים רבים, וביקשתי הצעת מחיר והסבר על התהליך. היועצת שעמדה מולי ניסתה ללא הצלחה מרובה להסביר לי על התהליך.
אציין כי לא התרשמתי ממנה לטובה (בלשון המעטה), לא רק שאין לה הסמכה, היא גם לא ידעה להסביר לי על התהליך ועל השלכותיו וסיכוניו.
ביקשתי לראות תעודה של רופא מוסמך, ושמתי לב כי דרישתי מקשה על הנערה המייעצת.
מסתבר שהרופא שיטפל בי אכן למד במוסד אקדמאי כלשהו, אך ספק אם המוסד קיים במציאות, או שמא הומצא לצורך שכנוע הקליינטים בכדי שהללו יתנו אמונם במרפאה.
מיותר לציין כי כעבור דקות ספורות שיניתי כיוון ובחרתי ללכת למקום בעל גב איתן, שלא ינסה להשפיע על בחירתי באמצעות דיפלומות פיקטיביות.
לשמחתי מצאתי מרפאת אסתטיקה בת"א (איזור מגוריי). ברגע שיועצת שדיברה אותי סיפרה לי על התהליך תוך הפגנת ידע וניסיון הבנתי שאני בידיים טובות. בדיעבד הסתבר לי שהיא אחות מוסמכת. בהגיעי למרפאה נפגשתי עם מנהל המרפאה שהוא רופא עור במקצועו, ונרגעתי. הרגשתי שאני בידיים טובות, ידיים מוסמכות לטיפול.
אחרי הכל לא אפקיר את גופי ועורי לכל אחד שחפץ בכסף שלי ותו לא.
בכל מרפאה שתבחרי לעבור בה את תהליך הורדת השיער, מייעצת לך בחום לבדוק טוב טוב מי מטפל בך, אם הוא מוכשר לטיפולים מהסוג הזה. השקט שלך בדרך בה תבחרי שווה הכל.
שבוע מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)