רוצה להתיעץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להתיעץ
    אנונימית
    30/01/2009

יש לי שערות בגב התחתון וזה די מציק לי הלכתי לכללית אסתטיקה ובדקתי את האיזור, ומבחינת הטיפול יכולה להיות הצלחה דווקא אבל אני רוצה לדעת האם האיזור הוא הורמונלי, ז"א האם הסיכוי שהשיעור שם יחזור גבוה מבשאר האיזורים בגוף? אני קצת מפחדת לגעת שם עם סכין כי אני לא רואה את הצמיחה שם נניח אם השיער יחזור, האם הצמיחה אמורה להיות קוצנית או שזה יצמח בצורה פלומתית? (כי הבנתי שגם השיער שחוז לא חוזר בדיוק כמו שהיה קודם אלא פחות) אשמח לתגובה מדר' גלי ומכל אחד אחר בעל נסיון או ידע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להתיעץ

הוספת תגובה

• לא להעיז לגלח...

ג'יזל..
    31/01/2009

הטיפול הכי נכון זה אינפרא גם במידה ואת עדיין בגיל ההתבגרות ויתכן שינוי הורמונלי.. זה ממש עדיף על כל דבר אחר. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית

05/02/2009

שלום לך
    כמובן שהפורום לא נועד לייעוץ פרטני ולכןלא אוכל לעזור לך. באופן כללי ,אוכל לומר שאם השיער מתאים לטיפול זה אזור שמגיב בד"כ טוב מאד.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו