הסרת שיער בליזר ואור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בליזר ואור
    אנונימית
    01/02/2009

שלום, אני מתענינת בהסרת שיער. אני בהירה ובעלת שיער שחור. אם אוכל לקבל תשובות לשאלות הבאות אשמח מאוד: 1. האם הטיפולים להסרת שיער בליזר או אור עשויים לסרטן? 2. האם הסרת שיער באמצעות מכשיר IPL של חברת PALOMAR יעילה? טובה?. 3. מה ההבדל בין הסרת שיער באמצעות מכשיר IPL של חברת PALOMAR להסרת שיער באמצעות ליזר? מה יעיל יותר? מה טוב יותר? 4. אני יודעת שבמהלך הטיפולים צריכים להיזהר מחשיפה לשמש. האם הטיפולים הנ"ל לייזר/אור עשויים לגרום לפיגמנטציה גם לאחר מכן? בעתיד? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בליזר ואור

הוספת תגובה

• שאלה נוספת מטעם רוית

רווית
    03/02/2009

ראשית - תודה רבה על המענה. שנית - לא ברור לי מי ענה, מי זו אסתי טיקה? האם רופאה? שלישית - האם טיפול באור (בנפרד מטיפול מלייזר) מסרטן? תודה מראש!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מד"ר אהרונוביץ

רווית
    04/02/2009

שלום, אני ממש מבקשת לקבל תשובה מדר' גלי אהרונוביץ. ממש תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קישור למאמר

רווית
    03/02/2009

צרפת קישור למאמר כלשהוא והוא פשוט נעלם. אודה לך אם תצרפי אותו שוב..... תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SHR

גליה
    03/02/2009

שלום לך, אני רוצה לומר לך שאני עברתי טיפול במכשיר מדהים ללא כאבים, יש לי עור בהיר כמו לך ושערה כהה מאד, אני חייבת לציין שמהטיפול הראשון לא היו לי שערות!!! עברתי את הטיפול ביידים מפשעות ובית שחי אורך הטיפול היה קצר נעים ותוך 10 טיפולים אני מסיימת את הטיפולים. שווה לחלוטין. גילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו