האמלה לא עוזרת לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האמלה לא עוזרת לי
    רויתותי
    02/02/2009

אני עוברת הסרת שיער בלייזר וסף הכאב שלי הוא מאוד נמוך. בכל האזורים בגוף התרגלתי לכאב בערך ואני מצליחה לסבול אותו אך בבית השחי ובמפשעות אני לא מסוגלת, שמתי אמלה וזה לא עזר לי ב-כ-ל-ל, הרגשתי ממש הכל וזה היה בלתי נסבל. מה ניתן לעשות? יש משהו אחר שמרדים את המקום לגמרי? אני יודעת שכשמורידים נקודות חן וכד' יש משחות שמאלחשות לגמרי את המקום, אין אפשרות להשיג את זה אפילו עם מרשם רופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האמלה לא עוזרת לי

הוספת תגובה

• זה ידוע שאמלה לא בדיוק מלאחשת כאב ל

ג'יזל..
    04/02/2009

כאב לייזר כל כך עמוק שלא ניתן ממש לאלחש עדיין חשים אותו.. בנוסף להמתנה הממושכת עם החומר... { טיפולים באינפר מקצועית ללא כאב מומלץ בחום ותוצאות מדימות....!! וגם ללא נזק.. אינפרא ברפואה נועד לאיחוי ריפוי ולייזר לאומת זאת.. לצריבה ופגיע ברקמות.מאחר והקרן חזקה יותר שמגיע לרקמות תת עוריות. מאחר וכך הנך חשה בכאב. ממליצה למקצועית..050-5947030}

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא יפה

רויתותי
    04/02/2009

שבתור תשובה למישהי, את מפרסמת את עצמך או כל דבר אחר. בסה"כ באתי להתייעץ ולשאול, אני מאוד מרוצה מהתוצאות ולא ביקשתי המלצה לאחרת סה"כ אולי אם מכירים פה משחות אחרות. וזה לא שהאמלה לא מאלחשת אצלי לגמרי, היא לא מאלחשת בכלל! תודה בכל אופן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתור אדם מקצועי שבאה מהתחום מרשת גד

ג'יזל..
    04/02/2009

מרשת גדולה נסיוני גדול.. ורק קיבלת את עזרתי.. אז החלטה שלך עם להמשיך איתה או לא. וכל הנאמר אמיתי.ומקצועי מאוד.!!! בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו