אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל..
    צ'יקו מנשה
    18/02/2009

אני בן 19, ההתפתחות ההורמונלית שלי התחילה מאוחר לפי דעתי, ויש לי בעיה עם השעירות. נתחיל בזה שהשעירות שלי לא מופיעה אצל אפחד מהמשפחה שלי איפלו המורחבת כולם רגילים. אני בטוח שיש לי הורמונים בעייתיים כי אני מוצא שערות מאזור המפשעה באורכים של 20-50 ס"מ. והיום הוצאתי מאמצע המצח שלי שערה שקופה באורך 3 ס"מ, ואני לא יודע איך יצא לי שם שערה ועוד באורך כזה.. יש לי עוד שערות שקופות פה ושם אבל הן לא מפריעות לי כי הן לא על המצח שלי. אחרי שהוצאתי אותה היא תגדל שוב? או שזה סתם גדל שם? אני יודע גם שתקופת הצמיחה של השערות שלי היא ארוכה מהרגיל, קראתי והבנתי את זה מהמאמרים כי השערות שלי על היידים ובשאר הגוף בין3-5 ס"מ. וכמו שאני רואה עוד שנה שנה וחצי כולי אהיהי מלא שערות באורך 3-5 ס"מ עבות על כל הגוף לבלי שום שטחים חלקים. קראתי שגם השעירות קשורה לפגיעה בראש.. חח יכול להיות שאולי בגלל שנולדתי בלידת ואקום והראש שלי קצת מעוות אז יש קשר? איך אני יכול לייצב את ההורמונים? ואני רוצה להוסיף שגם אני בתקופה של פצעונים בכלל הגוף... היה לי אפילו על האוזן וגם באיבר המין .. ואני לא בתקופת הסיום של הפצעונים כי טיפלתי הבפצעוים בטיפול של "שלבי הסיום" וזה לא עזר כי אני לא בשלבי הסיום כנראה.. אז איך אני מווסת את ההורמונים? הפצעים פחות חשובים אז אל תענו לי על הפצעונים. אם אני אקח גלולות כמו של הנשים אז זה יכול לעזור להורמונים? יש פתרון כלשהו? כי ממש לא אכפת לי שהשעירות שלי תפסק ... איך מטפלים בהרומונים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לצ'יקו מנשה

23/02/2009

שלום לך
    התשובה הכי טובה בשבילך היא: פנה לרופא המשפחה שלך,והתייעץ איתו,או קבל הפנייה לאחר שבצעת פרופיל הורמונלי ויש צורך,למומחה לאנדוקרינולוגיה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו