מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור יתר וזיפיםמיכל24/02/2009
שלום רב, אני בת 44. בד"כ לא הייתי שעירה במיוחד. בשנים האחרונות החלה תופעת שיעור יתר, והחלו להופיע לי זיפים על הפנים. הבדיקות ההורמונליות שעברתי תקינות, וגם המחזור (שאף פעם לא היה סדיר במיוחד) ללא שינוי. רופא נשים, אנדוקרינולוגית ורופא עור לא מצאו לי פתרון. תופעת הזיפים מתגברת (בעיקר באזור הסנטר, ומתחילה גם בלחיים). אני מוציאה אותם עם פינצטה או שעוה, אך זה לא פתרון לטווח ארוך ובפרט כשהתופעה מתגברת. 1. מהו לדעתך הטיפול המתאים (בהנחה שטיפול רפואי ירד מן הפרק). 2. האם טיפול הסרת שיער לצמיתות כלשהו (לייזר? - אינני מבינה בנושא), אינו בעייתי במקרה זה מכיוון שהתופעה במצב מתגבר, וכך גם אם"אנקה" את הפנים כעת הרי שבעוד חודש כבר יופיעו מוקדי שיער חדש? 3. האם לקראת טיפול הסרת שיער לצמיתות יש להשאיר את השיר לצמוח על מנת שבזמן הטיפול הוא יבלוט? תודה, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
25/02/2009שלום מיכל
מה בכל זאת אמרו לך האנדוקרינולוגית והגניקולוג ?
האם זאת תופעה מוכרת אצל הנשים במשפחתך ?
האם את משתמשת בהתקן תוך רחמי מפריש ?
האם יש נשירה של שיער קרקפת באזור שמעל המצח ?
לעניות דעתי מצב שמתגבר מבחינת השיעור הגס,נובע ממקור מסויים שאולי עוד לא גיליתם.
בכל אופן, נסי לטפל בבעיה במחט חשמלית,אם הן לא רבות מאד.
לכל טיפול,כדאי לבוא עם צמיחה כדי שייקל על המטפל/ת לבחור נכונה את הפרמטרים לטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחידוד שאלות
מיכל25/02/2009א. אמנם לא נמצאו חריגות בבדיקות ההורמונליות אך יש גם נשירת שיער בקרקפת (מצח גבוה). האנדוקרינולוגית הפנתה אותי חזרה לרופא עור, וזה טען שישנם מקרים כאלו שנובעים ממצב הורמונלי, שלא מהווה מבחינתו בעיה כיוון שהבדיקות תקינות, ולכן לא ניתן לטפל הורמונלית. ב. האם מחט חשמלית זהו הטיפול הרצוי בהנחה שמדובר, נניח בעשרות שערות זיפיות? ג. האם טיפול במחט חשמלית לא יכול לפגוע בעור (העור שלי, אגב נוטה לפיגמנטציה)? ד. במצב של גידול בצמיחה - האם אצטרך לחזור על הטיפול עוד ועוד (כל כמה זמן ניתן לחזור על כך?) מודה לך מאוד על תשובותיך, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)