הסרת שיער =[

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער =[
    ליטל ידין
    02/08/2007

שלום רב.

שמי אורטל ואני בת 16.
    אני נוטלת את הכדור רואקוטן במשך 4 חודשים במינון של 40 מ"ג ביום [לא סובלת מאקנה חמורה.אבל אני ביקשת מהרופא את הכדורים והוא נתן לי בכדי שהאקנה לא תתפתח יותר..]
    יש לי שיער בכל הגוף =[ גב עליון ותחתון בטן ידיים פנים, בכל מקום אפשרי. רציתי לשאול האם אפשר לעשות לייזר במקביל לטיפול ברואקוטן?

חשוב לציין כי השיער שלי בכל הגוף בהיר מאוד וגם צבע העור, האם קיימת שיטה להסרת שיער בהיר? אינפרא אדום? קרן אור?

המחזור שלי תמיד היה סדיר וקצר [3-4 ימים] בגלל שאני עוסקת המון המון המון בפעילות ספורטיבית.. שמעתי כי הגלולה 'דיאנה' מדללת שיער מהגוף.
    האם זה נכון?? הגלולה הזו יכולה להועיל לי? זה תלוי בצבע השיער שרוצים לדלל?

ממש אודה לך אם תעני לי כי אני כבר מיואשת מזה לגמרי!!!! :(

בתודה, אורטל ביטון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער =[

הוספת תגובה

• הוספה..

ליטל ידין
    03/08/2007

שכחתי לכתוב שיש לי אחות בת 18 וגם היא סובלת משיעור יתר
    אבל אין שום עבר של שיעור יתר במשפחה.. לא אמא לא סבתא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורטל

06/08/2007

שלום אורטל
    ראשית חן חן על השאלה הברורה והמפורטת,ולתשובות : לא, אסור לעשות לייזר במהלך נטילת ראוקוטן,יותר מזה צריך לחכות 4-6 חודשים מתום נטילתו. גם לשמש אסור להחשף ללא מסננן קרינה.
    אם שיערך בהיר ופלומתי בכל הגוף הוא כלל לא מתאים להסרה בשום מכשיר הבנוי על אור לא לייזר ולא אינפרא (אור הבזקי).
    דיאנה זו גלולה למניעת הריון,נותנים אותה גם לבנות עם שיבוש הורמונלי,כלומר,בנות עם רמות של הורמונים זכריים ביתר. הגלולה לא מדללת שיער אלא ממתנת את רמות ההורמונים הזכריים ועקב כך יש פחות צמיחת שיער (כי זהו בעצם סממן גברי).
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו