שער פלומתי ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שער פלומתי ...
    טל
    26/02/2009

גלי שלום :) תיראי אני רוצה לישאול אותך לגבי משהו שיחסית ממש מפריע לי ... תירי באזור של עצמות הלחיים ישלי שיער כזה בהיר כמו לכולנו קטן אבל יש כמה שערות בודדות שהם חצי בהיר וקצת ככה שרק בתאורה מסויממת רואים אותם הם שערות פלומתיות כאלה ודקות ולא חזקות אבל בכול זאת פסיכולוגית זה כזה מפריע לי .. אז בלחי אחת של הפנים שהיתה לי שערה כזאת בודדת אני תלשתי כזה והיא ברוך ה' עד עכשיו לא גדלה ועבר הרבה זמן .. ראיתי שהיא לא גולת והוצאתי כמה שערות מהלחי השניה שהפריעו לי אבל מה שמדאיג אותי שהם חס וחלילה יגדול כהות יותר או משהו .. יש מצב שהם לא יגדלו בכילל או יגדלו בהירות כמו שקרה ניראלי בלחי הראשונה ? או ששערה שנתלשת תמיד תגדל ככה ועבה יותר ? והאם יש קרש לצורה שתולשים ? כי השערות האלה בורה חזקה שניסיתי לתוש הם לא יצאו ודווקא בעדינות הם יצאו .. האם בצורה חזקה זה עלול לגרום לצמחיה ככה יותר ובעדינות זה יכול למנוע צמחיה ? אשמח מעוד אם תתיחסי לשאלתי תודה רבה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שער פלומתי ...

הוספת תגובה

• ללא חשוב

01/03/2009

שלום לך
    שיער שנמרט לרוב ישוב ויצמח במחזור החיים של הזקיק. בפנים כ- 6-8 שבועות.
    בפלומה אני מציעה לא לגעת,לא כל כך רואים אותה והיא גם לא תעלם.
    החמרה,עקב מריטה אני לא חושבת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו