מספר שאלות בנוגע להסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות בנוגע להסרת שיער
    silk
    07/03/2009

שלום, כל חיי הפריעו לי שערות מיותרות ועכשיו סופסוף הגיע הזמן להיפטר מהם! (לפחות ל4 שנים לא?) בעיקרון עשיתי קצת מחקר באינטרנט ודיי התבלבלתי מכל הטיעונים הסותרים לגבי שיטות להורדת שיער. יש לי עור יחסית בהיר (אם אצא לשמש אני הופכת שחומת עור ממש מהר, אבל אני משתדלת להימנע מחשיפה) והשיער שלי שחור ועבה מאוד! הבנתי ששיטת הIPL היא קרן אור יותר חלשה מהלייזר, ומשום כך פחות מזיקה ולעומתה הלייזר יותר יעיל בהשמדת השיערות לטווח ארוך. מה יהיה יעיל יותר לסוג העור והשיער שלי? בקשר להורדת שיער מאיזור המפשעה: האם הטיפול יכול להיות מזיק? (זה הרי איזור רגיש עם עורקי דם רבים), האם ניתן לטפל גם במקומות האינטימיים שבאיזור המפשעה? ושאלה אחרונה, אם הטיפול מבוצע על איזור עם סימני מתיחה האם זה יכול להשפיע עליהם? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לsilk

08/03/2009

שלום לך
    לדעתי הפחתת שיער בלייזר עדיפה ומהירה יותר, נכון שהיא עלולה להיות לא נעימה, אך בהחלט ניתן להסתדר.
    ניתן להסיר שיער בבטחה במקומות אינטימיים מכוסי עור(לא על הריריות).
    אין השפעה על סימני המתיחה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו