שערות בידיים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שערות בידיים!
    דניאל
    14/03/2009

שלום ושבת שלום, יש לי שאלה בדחיפות!אני חייבת תשובה כמה שיותר מהר. אמא שלי אחת שמסכימה לי כמעט הכל, היא קלילה כזאת, אני בת 15 והיא מסכימה לי ללכת עם עקבים, איפור, לצאתעד שעות מאוחרות כמעט הכל! יש לי בעיה שיש לי ממש מלא שערות בידייםם! ואני מתה לעשות כברר לקראת הקיץ!! והעיניין שהכי מוזר הוא : שחברות שלי שאמא שלה קוסמטיקאית הסכימה לעשות לה למרותשאפילו לא היה לה, ועודד אלו הן שתי חברות שלי שממש אבל ממש לא מסכימים להם כלום, לא להישאר בשעות מאוחרות... והכל דבר הן שואלות את ההורים שלהן! אז ידיים הסכימן דווקא להן ולי לא?!! ועוד עיניין הוא שכל הבנות החנוניות בכיתה עושות ידיים, וא-מ-א שלי לא מסכימה! אמא שלי טוענת ששיער יצמח מתחת לעור..! עכשיו איך אני יכולה לשכנע אותה מדבר של קוסמטיקאית-אחת שמבינה שזה בסדר לעשות? קיצר-איך לשכנע אותה? תודה מראש . יובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שערות בידיים!

הוספת תגובה

• למה לא עוניים???

דניאל
    15/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    16/03/2009

את צריכה להביא את אימך לפגישה עם המטפלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו